Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 4ημ

 

 ΖΑΚΥΝΘΟΣ 4ΗΜ

 

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ (580 χλµ.) Μ. Παρασκευή.

 Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 06.00 αναχώρηση. Άφιξη στην Κυλλήνη και απόπλους για το λουλούδι της Ανατολής, τη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο. Παρα- κολούθηση της Ακολουθίας του Επιτάφιου Θρήνου, επιστροφή στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια για όσους επιθυµούν η περι- φορά του Επιταφίου, όπου σύµφωνα µε παµπάλαιο έθιµο, δε γίνεται το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου. Στις 4.15 περίπου το πρωί γίνεται η έξοδος του Επιταφίου στην πόλη όπου επιστρέφει γύρω στις 5.30 στο ναό, και συνεχίζεται η Ακολουθία του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιµο των πήλινων σταµνών στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. ∆ιαν/ση.

2η µέρα: ΑΓ.ΜΑΥΡΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ - ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ M. Σάββατο.

 Πρωινό. Σήµερα θα περιηγηθούµε στο κεντρικό και βόρειο τµήµα του νησιού. Στο χωριό Μαχαιράδο θα δούµε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καµπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Στην Αναφωνήτρια θα δούµε το µοναστήρι όπου µόνασε ο Αγ. ∆ιονύσιος. Θα θαυµάσουµε από ψηλά το ναυάγιο - σήµα κατατεθέν του νησιού και θα φθάσουµε στον Αγ. Νικόλαο απ’οπου προαιρετικά µπορούµε να κάνουµε βαρκάδα στις πανέµορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Θα γευµατίσουµε εξ’ιδιων και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε τη λειτουργία της Ανάστασης στην πλατεία του Αγ. Μάρκου και θα δειπνήσουµε µε την παραδοσιακή µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

 3η µέρα: ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ – ΜΠΟΧΑΛΗ - ΠΟΛΗ. Κυριακή του ΠΑΣΧΑ. Χριστός Ανέστη.

Πρωινό και µετάβαση στη Μποχαλη το µπαλκόνι της Ζακύνθου και στο λόφο Στράνη µε την πανοραµική θέα όπου ο ∆ιονύσιος Σολωµός εµπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό µας Ύµνο. Στη συνέχεια επίσκεψη στον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου, στο µουσείο Σολωµού και επιφανών Ζακυνθινών, στο µαυσωλείο του Σολωµού και του Κάλβου, στο Μεταβυζαντινό Αγιογραφικό και Εκκλησιαστικό µουσείο. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη, µέχρι την ώρα του εορταστικού πασχαλιάτικου γεύµατος. Ξεκούραση και το βραδάκι µια βόλτα στην ξακουστή παράλια του Λαγανά. ∆ιαν/ση.

4η µέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (580 χλµ.)

 Πρωινό και αναχώρηση, απόπλους για Κυλλήνη και µε τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουµε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιµοκατάλογο. Επιλεγµένη διατροφή. Τα εισιτήρια του πλοίου Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη. Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.

 Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τα εισιτήρια για τις βάρκες στις Γαλάζιες Σπηλιές, εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. ∆ηµοτικούς φόρους ξενοδοχείων