Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ 3,4ημ

Πρέβεζα / Λευκάδα

3,4 ημ

 

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΑΡΤΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (350 χλµ.) Μ. Παρασκευή.

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 07:00 αναχώρηση, δια µέσου Εγνατίας οδού, και µε καθοδόν στάσεις άφιξη στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζουµε για την Άρτα όπου θα δούµε το περίφηµο Γιοφύρι της Άρτας, γνωστό από τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτοµάστορα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, που βρισκεται στην περιοχη της Πρεβεζας. Ελεύθερος χρόνος. ∆είπνο και στη συνέχεια µεταφορά στην Πρέβεζα για γνωριµία µε την πόλη, όπου θα δούµε το Βενετσιάνικο φρούριο του Αγ.Ανδρέα, τον Παντοκράτορα και το Βενετσιάνικο ρολόι της πόλης, και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην κεντρική πλατεία. ∆ιαν/ση.

2η µέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑ∆Α - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ (40 χλµ.) Μ. Σάββατο.

Πρωινό και αναχώρηση για την ηµερήσια εκδροµή στην Λευκάδα για µία γνωριµία µε την πατρίδα του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη. Από το Νυδρί προαιρετική βόλτα µε βαποράκι στα Πριγκιποννήσια, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη όπου βρίσκεται και το νεοκλασικό αρχοντικό του ποιητή, το Σκορπιό το νησί του Ωνάση και την Αγία Κυριακή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση.Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε τη Λειτουργία της Ανάστασης και στη συνέχεια, στο ξενοδοχείο µας περιµένει το Αναστάσιµο δείπνο µε τη µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η µέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ (50 χλµ.) Κυριακή του ΠΑΣΧΑ. Χριστός Ανέστη. Πρωινόκαι αναχώρηση για την εκδροµή στην Πάργα. Περνώντας από τη Νικόπολη, φθάνουµε στη γραφική κωµόπολη µε τις σπάνιες φυσικές οµορφιές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το φρούριο της πόλης και η εκκλησία των Αγίων Αποστόλων όπου υπάρχουν σπάνια εκκλησιαστικά και ιστορικά κειµήλια. Ελεύθερος χρόνος στην όµορφη Πάργα για καφέ και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας όπου µας περιµένει το Πασχαλινό γεύµα και γλέντι. Ξεκούραση και νωρίς το βράδυ µια βόλτα στην όµορφη παραλία της Πρέβεζας. ∆ιαν/ση.

4η µέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΣΥΒΟΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για καφέ στα όµορφα Σύβοτα, τα φιόρδ της Ελλάδας. Συνεχίζουµε για τα πανέµορφα Γιαννενα. Χρόνος για γνωριµία µε την πόλη οπου ακόµα πλανιέται ο ήχος του ισλάµ. Αναχώρηση και µε στάσεις καθ’οδόν άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήµερο πρόγραµµα δεν πραγµατοποιείται η εκδροµή στα Πριγκηπονήσια και επισκεφτόµαστε την Λευκάδα την 1η µέρα

  ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

 

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιµοκατάλογο. Ηµιδιατροφή (πρωινά και ένα γεύµα καθηµερινά εκ των οποίων το Αναστάσιµο ∆είπνο µε την µαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύµα). Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. ΦΠΑ.

 

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. ∆ηµοτικούς φόρους ξενοδοχείων.