Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5ημ

                                         

Γύρος Πελοποννήσου

5ηµ.

Αναχώρηση Μεγάλη Πέµπτη & Μεγάλη Παρασκευή

 

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ∆ΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙ∆Ι – ΠΑΤΡΑ (499. χλµ.) Μ. Παρασκευή

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 06.30 αναχώρηση. ∆ιέλευση από Λάρισα, Αλαµάνα, Χάνι Γραβιάς, Άµφισσα και άφιξη στους ∆ελφούς, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Αναχώρηση και στάση για γεύµα εξ ιδιων στο Γαλαξίδι. Μέσω Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στη Πάτρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία µε την πρωτεύουσα της Αχαΐας και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Ελεύθερος χρόνος. ∆ιαν/ση.

 

2η µέρα: ΠΑΤΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΥΛΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ (350 χλµ.) Μ. Σάββατο.

Πρωινό και αναχώρηση για την Ολυµπία. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυµπίας. Συνεχίζουµε για καφέ στη Πύλο την όµορφη ιστορική πολιτεία µε το έντονο νησιώτικο χρώµα. Αναχώρηση για Καλαµάτα την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας όπου θα δούµε το κάστρο και την παλιά πόλη, την εκκλησία της Υπαπαντής και την ιστορική εκκλησία των Αποστόλων. Άφιξη στην Σπάρτη, την πρωτεύουσα της Λακωνίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για γνωριµία µε την όµορφη πόλη. Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε την Αναστάσιµη Λειτουργία και θα δειπνήσουµε µε την παραδοσιακή µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

 

3η µέρα: ΜΑΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ∆ΥΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ (350 χλµ.) Κυριακή του ΠΑΣΧΑ. Πρωινό και αναχώρηση για την θρυλική Μάνη, την ξερή γη µε τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Εδώ βρίσκεται και το µανιάτικο χωριό, γεµάτο πύργους, ∆υρός. Επίσκεψη στα περίφηµα σπήλαια του. Στη συνέχεια µέσω Γυθείου, παραλιακή πόλη µε νησιώτικο χρώµα όπου θα κάνουµε στάση, φτάνουµε στην µεσαιωνική, βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία την πανέµορφη Μονεµβασιά, χτισµένη σ΄ένα πελώριο βράχο µέσα στη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την µοναδική θέα και την οµορφιά του τοπίου. Επιστροφή στην Σπάρτη και το βράδυ θα απολάυσουµε το πασχαλινό µας δειπνο. ∆ιαν/ση.

 

4η µέρα: ΜΥΣΤΡΑΣ - ΜΥΚΗΝΕΣ- ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ (180 χλµ.)

 Πρωινό και ξεκινάµε για την ερειπωµένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά, περιήγηση και συνεχίζουμε για τις Μυκήνες και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Επόµενη στάση στο Ναύπλιο, περιήγηση στην γραφική πόλη, πρωτεύουσα του νοµού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους όπου θα δούµε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και ανάβαση στον βράχο του Παλαµηδίου µε την πανοραµική θέα. Άφιξη στο Τολό τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. ∆ιαν/ση.

 

5η µέρα: ΤΟΛΟ – ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (660 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα θαυµάσουµε το αρχαίο θέατρο, στη συνέχεια περνάµε από τον Ισθµό της Κορίνθου και συνεχίζουµε για Θεσσαλονίκη µέσω Λάρισας, µε στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

 

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιµοκατάλογο. Επιλεγµένη διατροφή. Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγός συνοδός του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. ΦΠΑ

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραµµα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. ∆ηµοτικούς φόρους ξενοδοχείων.