Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5ημ

  

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

 5 ημέρες

24 – 28 / 10 / 2018 

                                     

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΠΑΤΡΑ (499 χλμ.) 

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 06.00 αναχώρηση. Κάνοντας στασείς για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στους Δελφούς, επίσκεψη στο μουσείο. Αναχώρηση και στάση για γεύμα προαιρετικά στην Ιτέα. Μέσω Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στη Πάτρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία με την πρωτεύουσα της Αχαΐας . Ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

 2η μέρα : ΠΑΤΡΑ- ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΥΛΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ (350 χλμ.) 

Πρωινό και αναχώρηση για την Ολυμπία. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας. Συνεχίζουμε για καφέ στη Πύλο την όμορφη ιστορική πολιτεία με το έντονο νησιώτικο χρώμα. Αναχώρηση και άφιξη στη Καλαμάτα την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας όπου θα δούμε την παλιά πόλη, την εκκλησία της Υπαπαντής και την ιστορική εκκλησία των Αποστόλων. Φτάνουμε την Σπάρτη, την πρωτεύουσα της Λακωνίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για γνωριμία με την όμορφη πόλη. Διαν/ση.

 3η μέρα : ΜΑΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ (350 χλμ.). 

Πρωινό και αναχώρηση για την θρυλική Μάνη, την ξερή γη με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Εδώ βρίσκεται και το μανιάτικο χωριό, γεμάτο πύργους, Δυρός. Επίσκεψη στα περίφημα σπήλαια του. Στη συνέχεια μέσω Γυθείου, παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα όπου θα κάνουμε στάση, φτάνουμε στην μεσαιωνική, βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία την πανέμορφη Μονεμβασιά, χτισμένη σ΄ένα πελώριο βράχο μέσα στη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την μοναδική θέα και την ομορφιά του τοπίου. Επιστροφή στην Σπάρτη. Διαν/ση.  

 4η μέρα : ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ (180 χλμ.). 

Πρωινό και ξεκινάμε για την ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά, περιήγηση και συνεχίζουμε για τις Μυκήνες, επίσκεψη στον  αρχαιολογικό χώρο. Επόμενη στάση στο Ναύπλιο, περιήγηση στην γραφική πόλη, πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα τους Ελληνικού κράτους όπου θα δούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και ανάβαση στον βράχο του Παλαμηδίου με την πανοραμική θέα. Άφιξη στο Τολό τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.  Διαν/ση.

5η μέρα. ΤΟΛΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (660 χλμ.).

Πρωινό και αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα θαυμάσουμε το αρχαίο θέατρο, στη συνέχεια περνάμε από τον Ισθμό της Κορίνθου και συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη με στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.  

 

        ΤΙΜΗΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  - 219 €  πρωινό  και 3 δείπνα

 

               Hotel ASTIR 4* Πάτρα, ΜΑΝΙΑΤΗΣ 3* Σπάρτη, FLISVOS 3* Τολό

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. iΤις  διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται.iΔιατροφήiΤις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής.