Τελευταίες προσφορές

  • Μπάνσκο-Christmas 2018-19

    πατήστε more

    more
  • Τιμοκατάλογος BANSKO Christmas 2018- 19

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Οχρίδα 3,4 ημέρες

ΟΧΡΙΔΑ

ΜΠΙΤΟΛΑ - ΟΣΙΟ ΝΑΟΥΜ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ

1η ηµέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙ∆Α (235 χλµ.)

Αναχώρηση στις 07.30 από τα γραφεία και µέσω Αµύνταιου, Φλώρινας µε στάσεις για καφέ άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Στάση στη Μπιτόλα γνωστό µοναστηράκι, προαιρετικό γεύµα και αναχώρηση για την Οχρίδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωµάτια. ∆είπνο.

2η ηµέρα : ΟΧΡΙ∆Α - ΟΣΙΟ ΝΑΟΥΜ (80 χλµ.)

 Πρωινό και αναχώρηση, θα περάσουµε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρέπγιτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίµνης και θα καταλήξουµε στο Μοναστήρι του Όσιου Ναούµ. Θα επισκεφθούµε την εκκλησία του και τον τάφο του όπως επίσης την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (εκκλησία των βράχων µε αγίασµα). Χρόνος ελεύθερος για καφέ µε θέα την λίµνη και να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσµήµατα φτιαγµένα από λέπια ψαριών. Το µεσηµέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύµα. Το απόγευµα θα πάµε στην Οχρίδα για να περπατήσουµε στον πεζόδροµο και στην αγορά της. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο µε ζωντανή µουσική .

3η ηµέρα : ΟΧΡΙ∆Α

Πρωινό και ξεκινάµε για να επισκεφθούµε την πόλη της Οχρίδας, όπου θα δούµε το άγαλµα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήµερα λειτουργεί σαν µουσείο, θα περπατήσουµε κατά µήκος της παραλίας της λίµνης ενώ όσοι θέλουν µπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραµική θέα. Το µεσηµέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για γεύµα. Ελεύθερος χρόνος. ∆είπνο, διανυκτέρευση.

4η ηµέρα : ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (265 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για την όµορφη Στρούγκα, τουριστικό θέρετρο στη δυτική όχθη της λίµνης της Οχρίδας, χρόνος για βόλτα και καφέ. Γεύµα στο ξενοδοχείο µας και νωρίς το απόγευµα αναχώρηση για τα σύνορα, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Στο 3ηµερο πρόγραµµα η διαφορά είναι ότι την 2η ηµέρα µετά τον Όσιο Ναούµ θα κάνουµε την ξενάγηση στην πόλης της Οχρίδας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις µεταφορές µε λεωφορείο του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε από τον τιµοκατάλογο. Πλήρης διατροφή (πρωινό, γεύµα και δείπνο). Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

 ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους µουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ