Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 4ημ

Μεσολόγγι

4ημ

Τόπος ηρώων, που μας καλωσορίζει στην ιστορία και τη φύση

 

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ∆ΕΛΦΟΙ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ( 522 χλµ.) Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 07.00 και µε ενδιάµεση στάση για καφέ κατευθυνόµαστε προς τους ∆ελφούς. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των ∆ελφών, το ιερό κέντρο λατρείας των Πανελληνίων, τον “οµφαλό της Γης” µε το διάσηµο µαντείο του Απόλλωνα. Γεύµα εξ ιδίων. ∆ια µέσου Ιτέας, Γαλαξίδι και Ναυπάκτου φτάνουµε στο Μεσολόγγι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και παρακολούθηση του Επιταφίου. ∆ιαν/ση.

2η µέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΓ. ΛΑΥΡΑ - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ( 234 χλµ.) Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ.

Πρόγευµα και αναχώρηση για Καλάβρυτα, ( προαιρετικά µπορούµε να πάρουµε τον οδοντωτό και να διασχίσουµε την πανέµορφη κοιλάδα του Βουραϊκού), την ιστορική κωµόπολη που κάηκε δυο φορές κατά την επανάσταση από τους Τούρκους, ενώ εκτελέστηκαν όλοι οι άντρες κατά την κατοχή των Γερµανών. Στη συνέχεια κατευθυνόµαστε στη Μονή της Άγιας Λαύρας όπου τον Μάρτιο του `21 ο Παλαιών Πατρών Γερµανός ύψωσε το λάβαρο του αγώνα. Γεύµα εξ ιδίων και στην επιστροφής προς το Μεσολόγγι θα σταµατήσουµε στο Μέγα Σπήλαιο, κολληµένο πάνω σε βράχο, ένα ιδιαίτερο τοπίο που θα σας ενθουσιάσει. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της Ανάστασης και δείπνο µε την παραδοσιακή µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η µέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. Χριστός Ανέστη.

Πρόγευµα και ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφτούµε το σπίτι του Γρηγορίου Παλαµά όπου υπάρχουν πλήθος από χειρόγραφα, πίνακες, χάρτες, φύλλα των Ελληνικών χρονικών, επόµενη στάση στον κήπο των Ηρώων, το ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και τις περίφηµες λιµνοθάλασσες του Μεσολογγίου. Εορταστικό πασχαλινό γεύµα, το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιαν/ση.

4η µέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΛΕΥΚΑ∆Α – ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( 435χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για το πανέµορφο νησί του Σικελιανού, τη Λευκάδα. Χρόνος ελεύθερος για µια βόλτα στην χώρα του νησιού. Συνεχίζοντας τη διαδροµή µας φθάνουµε στα Γιάννενα, για τον απογευµατινό µας καφέ. Επιστρέφουµε στην πόλη µας τη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

  ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

 

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο ∆ιατροφή Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα Αρχηγό-συνοδό του γραφείου µας Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό ∆ηµοτικούς φόρους ξενοδοχείων.