Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 3ημ

 

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Ελάτη – Περτούλι – Μετέωρα

                          3 ημέρες

26  - 28 / 10 / 2018

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ.(250 χλμ)

   Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 08.00 και  φθάνουμε στην  Καλαμπάκα, όπου θα επισκεφτούμε τον Ιερό Βράχο των Μετεώρων. Θα δούμε τα μοναστήρια Μονή Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια γεύμα εξ’ ιδίων στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα στα Τρίκαλα. Μια πόλη με δένδρα, φύση και το φυσικό στολίδι της (τον ποταμό Ληθαίο) γεμίζουν τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά. Αναχώρηση  για Καλαμπάκα. Διαν/ση.

 

2η μέρα : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΕΛΑΤΗ- ΠΕΡΤΟΥΛΙ (150 χλμ)

 Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της ανατολικής Πίνδου κτισμένη σε υψόμετρο 1200 μέτρων και συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό σε υψόμετρο 950 μέτρων, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

 

3η μέρα : ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗ (400 χλμ).

 Πρωινό και αναχώρηση για τη Λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα που βρίσκεται 25 χλμ. δυτικά της Καρδίτσας. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από τα καταπράσινα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και τους  αρκετούς χείμαρρους με τα κρυστάλλινα νερά που καταλήγουν σ’ αυτήν. Συνεχίζουμε, πίνοντας τον καφέ μας στο Αγνάντι και το μεσημέρι γεύμα εξ’ ιδίων με ψάρι στα κάρβουνα στο Λαμπερό, που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία της Καρδίτσας. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και άφιξη νωρίς το βράδυ στην πόλη μας.

 

 

            ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

Hotel ORFEAS 3*  - 129 €με πρωινό

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. iΤις  2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο . iΠρωινά.iΤις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. iΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Τέλος διαμονής.