Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5 ημέρες

    

Κέρκυρα

4ΗΜ

 

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ (360 χλµ.) Μ. Παρασκευή.

Συγκέντρωση στο γραφείο µας στις 07.00 και αναχώρηση. Άφιξη στην Ηγουµενίτσα και απόπλους για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο µε νηστίσιµα εδέσµατα και στη συνέχεια παρακολούθηση στην πλατεία Σπιανάδα τη συνάντηση όλων των Επιταφίων της πόλης όπου συνοδεύονται απο µπάντες και χορωδίες. ∆ιαν/ση.

2η ηµέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ– ∆ΑΣΙΑ – ΥΨΟΣ. Μ. Σάββατο.

 Πρωινό και παρακολούθηση της «Πρώτης Ανάστασης » στη Πλατεία Σπιανάδα. Θα δούµε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουµε το γνωστό έθιµο του νησιού µε την ρίψη των µπότηδων από τα µπαλκόνια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης . Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φηµισµένη για την οµορφιά της περιοχή, όπου θα δούµε το µοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα) χτισµένο σ΄ έναν απότοµο βράχο. Στην επιστροφή µας θα περάσουµε από τις παραθαλάσσιες περιοχές ∆ασιά, Ύψος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της πιο γνωστής Ανάστασης στην Ελλάδα στην πλατεία Σπιανάδα. Στη συνέχεια µας περιµένει στο ξενοδοχείο το πλούσιο Αναστάσιµο δείπνο µε την µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η ηµέρα: ΚΑΝΟΝΙ - ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ – ΜΟΝ ΡΕΠΟ - ΑΧΙΛΛΕΙΟ. Κυριακή του ΠΑΣΧΑ. Χριστός Ανέστη.

 Πρωινό και αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στη πόλη µε µαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια τη Μονή των Βλαχερνών, νησάκι που µια στενή λωρίδα γης το συνδέει µε τη στεριά και το Ποντικονήσι. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αχίλλειο, το µεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωµένο στον αγαπηµένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους µε την θαυµάσια θέα. Το µεσηµέρι στο ξενοδοχείο µας περιµένει το Πασχαλινό γεύµα. Το απόγευµα επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας να περπατήσουµε στα γραφικά καντούνια της και να προσκυνήσετε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιαν/ση.

4η ηµέρα: ΜΕΣΟΓΓΗ – ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ – ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (380 χλµ.). Πρόγευµα και αναχώρηση για την νοτιοανατολική πλευρά του νησιού όπου θα δούµε τα παραδοσιακά χωριά Μωραΐτικα και Μεσογγή. Φτάνουµε µέχρι την πρωτεύουσα του νότου τη Λευκίµµη. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουµενίτσα. Συνεχίζουµε για τα πανέµορφα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη, και µε τις απαραίτητες στάσεις φθάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

 ΚΕΡΚΥΡΑ 5ΗΜ

Αναχώρηση Μεγάλη Πέµπτη & Μεγάλη Παρασκευή

 

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ (360 χλµ.). Μ. Πέµπτη.

Συγκέντρωση στο γραφείο µας στις 07.00 και αναχώρηση. Άφιξη στην Ηγουµενίτσα και απόπλους για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο και µετάβαση στην πόλη της Κέρκυρας όπου θα κάνουµε την πρώτη µας γνωριµία µε την πόλη και θα επισκεφθούµε τον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. ∆ιαν/ση. 2ηµέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΝΟΝΙ-ΜΟΝΗΒΛΑΧΕΡΝΩΝ-ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ- ΜΟΝ ΡΕΠΟ–ΑΧΙΛΛΕΙΟ. Μ. Παρασκευή.

Πρωινό και περιήγηση της πόλης της Κέρκυρας, το Σινοϊαπωνικό Μουσείο, το επιβλητικό παλιό φρούριο. Συνεχίζουµε για το Κανόνι, µε τη µαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια, το γνωστό Ποντικονήσι και τη Μονή των Βλαχερνών που µια στενή λωρίδα γης τη συνδέει µε τη στεριά. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Συνεχίζουµε για το Γαστούρι και επίσκεψη στο Αχίλλειο, το µεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωµένο στον αγαπηµένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και τους κήπους µε την θαυµάσια θέα. ∆είπνο στο ξενοδοχείο και µετάβαση στην πόλη της Κέρκυρας για να παρακολουθήσετε την περιφορά του Επιταφίου. ∆ιαν/ση.

3η µέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ∆ΑΣΙΑ – ΥΨΟΣ. Μ. Σάββατο

Πρωινό και παρακολούθηση της πρώτης Ανάστασης στη Πλατεία Σπιανάδα, θα δούµε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουµε το γνωστό έθιµο του νησιού µε την ρίψη των µπότηδων από τα µπαλκόνια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης . Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φηµισµένη για την οµορφιά της περιοχή. Στην επιστροφή µας θα περάσουµε από τις παραθαλάσσιες περιοχές ∆ασιά, Ύψος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της πιο γνωστής Ανάστασης στην Ελλάδα στην πλατεία Σπιανάδα. Στη συνέχεια µας περιµένει στο ξενοδοχείο το πλούσιο Αναστάσιµο ∆είπνο µε την µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

4η µέρα: ΜΩΡΑΙΤΙΚΑ – ΜΕΣΟΓΓΗ. Κυριακή του ΠΑΣΧΑ. Χριστός Ανέστη.

Πρωινό και µετάβαση στην πόλη της Κέρκυρας, ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα. Το µεσηµέρι στο ξενοδοχείο µας περιµένει το πλούσιο Πασχαλινό γεύµα για να γιορτάσουµε το Πάσχα. Ξεκούραση και το απόγευµα αναχώρηση για τη νότια πλευρά του νησιού, στα ψαράδικα χωριά Μωραΐτικα και Μεσογγή. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιαν/ση.

5η µέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ– ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (360 χλµ.).

 Πρόγευµα και αναχώρηση, επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουµενίτσα. Συνεχίζουµε για τα πανέµορφα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη, και µε τις απαραίτητες στάσεις φθάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ 

ΟΙ ΕΚ∆ΡΟΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ: Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τα εισιτήρια του πλοίου Ηγουµενίτσα – Κέρκυρα - Ηγουµενίτσα. Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται αναλυτικά στον τιµοκατάλογο ανάλογα µε την επιλογή σας. Ηµιδιατροφή (πρωινά σε µπουφέ και ένα γεύµα την ηµέρα εκ των οποίων το Αναστάσιµο ∆είπνο µε την µαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύµα). Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

 

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ: Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. ∆ηµοτικούς φόρους ξενοδοχείων.