Τελευταίες προσφορές

  • Μπάνσκο-Christmas 2018-19

    πατήστε more

    more
  • Τιμοκατάλογος ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Βελιγράδι 4 ημέρες

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

4 ημέρες αναχώρηση βράδυ

8 – 11 Μαρτίου    &     22 – 25 Μαρτίου 2019


1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (610 χλμ) 

Συγκέντρωση στις 22.00. και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη στα σύνορα των Ευζώνων, στάση στα αφορολόγητα για τις πιθανές σας αγορές. Διέλευση των Σκοπιανών και Σέρβικων συνόρων και σε μια διαδρομή μέσω της Κλεισούρας, περνώντας περιφερειακά των Σκοπιών και Σερβίας φθάνουμε στο Βελιγράδι, το πρωί.

2η ημέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Ξεκινάμε με επίσκεψη στο μεγαλύτερο χριστιανικό ναό των Βαλκανίων, τον Άγιο Σάββα, αφιερωμένο στον πρώτο Αρχιεπίσκοπο & Πρίγκιπα, της μεσαιωνικής Σερβίας. Στην πανοραμική ξενάγηση του Βελιγραδίου θα δούμε το Κοινοβούλιο, που μέχρι τη διάλυση της χώρας ήταν το Κοινοβούλιο της Γιουγκοσλαβίας, το Δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, τον ιστορικό Σιδηροδρομικό Σταθμό αλλά και κατεστραμμένα, ακόμα, κτίρια από τους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική έξοδος σε παραδοσιακή ταβέρνα στη Σκανταρλίγια, μια περιοχή που θυμίζει την Πλάκα της Αθήνας και την Μονμάρτη στο Παρίσι, για μια γνωριμία με το νυχτερινό Βελιγράδι υπό τους ήχους τσιγγάνικων βιολιών και σέρβικων τραγουδιών. Σας προτείνουμε να απολαύσετε το τοπικό κρασί ή την Σέρβικη μπύρα με συνοδεία τοπικών γεύσεων, στην πιο παλιά ταβέρνα της πόλης σήμα κατατεθέν της Σέρβικης πρωτεύουσας.  

3η ημέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ξενάγηση 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ξεκινάμε με ξενάγηση στο Μουσείο Τίτο, αφιερωμένο στον ηγέτη που σημάδεψε την ιστορία της χώρας. Συνεχίζουμε για το Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης, που ξεκίνησε από τους Ρωμαίους και επεκτάθηκε από τους Οθωμανούς, χτισμένο σε υψόμετρο 125 μέτρων από όπου, πανοραμικά θα θαυμάσουμε το δέλτα των ποταμών Δούναβη και Σάβα, τη φυλακή Νεμπόισα, εκεί όπου φυλακίστηκε ο οραματιστής των ενωμένων Βαλκανίων Ρήγας Φερραίος. Θα περπατήσουμε στο κάστρο για να θαυμάσουμε το μνημείο ευγνωμοσύνης προς τη Γαλλία και το μνημείο του Νικητή. Στη συνέχεια έχουμε την προαιρετική μας κρουαζιέρα στον Δούναβη όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικό τοπίο που αγκαλιάζει το Βελιγράδι. Ελεύθερος χρόνος στον μεγάλο κοσμοπολίτικο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με πάμπολλα καταστήματα για φθηνές αλλά ποιοτικές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε σε ένα από τα παραποτάμια νυχτερινά κέντρα ή τα night clubs. Εναλλακτικά, μια κρουαζιέρα με φαγητό ή ποτό και μουσική στον Δούναβη θα ήταν ιδανική για μια όμορφη βραδιά.  

4η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (610 χλμ) 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση και μέσω Νίς και Σκοπίων, άφιξη αργά το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

 

ΤΙΜΗΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

QUEEN ASTORIA/ MR PRESIDENT 4*  135 ημιδιατροφή

HERITAGE 4* / 88 ROOMS                     139€ ημιδιατροφή

PRAG 4*                                                   145€ ημιδιατροφή

MERCURE EXCELSIOR 4*sup                149€ ημιδιατροφή

 Περιλαμβάνει: Μεταφορές-μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας. Τη διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία. Ημιδιατροφή. Συνοδό -αρχηγό του γραφείου μας. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 

 Δεν περιλαμβάνει:   Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα,  ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων. Δημοτικούς φόρους.  

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Νόβισαντ

8 – 11 Μαρτίου    &     22 – 25 Μαρτίου 2019

4ημέρες πρωι

1η  μέρα :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (600 χλμ.)

 Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06.00. Διέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων. Χρόνος ελεύθερος για αγορές στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και άφιξη στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Πριν τη βραδινή έξοδο, θα έχουμε το Belgrade by night, όπου μέσα από το λεωφορείο θα θαυμάσουμε τα ολόφωτα κτήρια και τις γέφυρες της πόλης, μιας πόλης πληγωμένης στο πέρασμα της ιστορίας, που στέκει όμως μέχρι σήμερα περήφανη και αγέρωχη. Χρόνος ελευθερος. Διανυκτέρευση.

2η  μέρα :  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό και ξενάγηση στην υπέροχη πόλη που βρίσκεται στην συμβολή του Σάβα και του Δούναβη, όπου θα δούμε την κεντρική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα, το μεσαιωνικό κάστρο  Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νebosja που ήταν η φυλακή και τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου, την παλιά πόλη Κόσαντσιτς με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, την Μητρόπολη, το Αρχοντικό της Πριγκίπισσας Λιούμπιτσας, την κεντρική πλατεία Δημοκρατίας με το άγαλμα του πρίγκιπα Μιχαήλ, το Εθνικό Θέατρο, το Εθνικό Μουσείο, το Κοινοβούλιο και το συντριβάνι Τεράζιε και τον Ναό του Αγίου Σάβα (μεγαλύτερος των Βαλκανίων). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα της πόλης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στη Σκανταρλίγια παλιά μποέμικη περιοχή με γραφικά εστιατόρια και παραδοσιακή ζωντανή μουσική. Εναλλακτικά μια κρουαζιέρα με φαγητό ή ποτό και μουσική στο Δούναβη θα ηταν ιδανική για μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά. Διανυκτέρευση.

 3η  μέρα :  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – BΕΛΙΓΡΑΔΙ  (180 χλμ.)

Πρωινό και κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή φθάνουμε στην  πόλη Νόβισαντ την «Αθήνα της Σερβίας»,  όπου θα δούμε το Δημαρχείο, την πλατεία Slobodan,  τον καθεδρικό ναό και το κάστρο Petrovaradin με την ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Κρούσεντολ (16ος αι.),στη Φρούσκα Γκάρα και το Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στο Βελιγραδι, και το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το τοπικό κρασί ή την σέρβικη μπύρα με συνοδεία τοπικών γεύσεων της πόλης, στην πιό παλιά ταβέρνα, σήμα κατατεθέν της Σέρβικης πρωτεύουσας. Διανυκτέρευση.

4η  μέρα :  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (600 χλμ.)

Πρωινό. Μέσω Νίς, σύνορα Ευζώνων και με καθ΄οδόν στάσεις για ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη Θεσ/νικη.

 

ΤΙΜΗΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

QUEEN ASTORIA/ MR PRESIDENT 4*  175€ ημιδιατροφή

HERITAGE 4* / 88 ROOMS                     185€ ημιδιατροφή

PRAG  4*                                                  189€ ημιδιατροφή

MERCURE EXCELSIOR 4*sup                195€ ημιδιατροφή

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας iΤις 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. iΗμιδιατροφή. iΤις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Eισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Δημοτικούς φόρους οι οποίοι που πληρώνονται στο ξενοδοχείο