Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 4ημ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ

4 ημέρες

25–28/10/18

 

1η  μέρα :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (600 χλμ.)

 Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06.00. Διέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Πριν τη βραδινή έξοδο, θα έχουμε το Belgrade by night, όπου μέσα από το λεωφορείο θα θαυμάσουμε τα ολόφωτα κτήρια και τις γέφυρες της πόλης, μιας πόλης πληγωμένης στο πέρασμα της ιστορίας, που στέκει όμως μέχρι σήμερα περήφανη και αγέρωχη. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η  μέρα :  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό και ξενάγηση στην υπέροχη πόλη που βρίσκεται στην συμβολή του Σάβα και του Δούναβη, όπου θα δούμε την κεντρική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα, το μεσαιωνικό κάστρο  Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νebosja που ήταν η φυλακή και τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου, την παλιά πόλη Κόσαντσιτς με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, την Μητρόπολη,το Αρχοντικό της Πριγκίπισσας Λιούμπιτσας, την κεντρική πλατεία Δημοκρατίας με το άγαλμα του πρίγκιπα Μιχαήλ, το Εθνικό Θέατρο, το Εθνικό Μουσείο, το Κοινοβούλιο και το συντριβάνι Τεράζιε και τον Ναό του Αγίου Σάβα (μεγαλύτερος των Βαλκανίων). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα  της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στη Σκαδάρλια παλιά μποέμικη περιοχή με γραφικά εστιατόρια και παραδοσιακή ζωντανή μουσική. Εναλλακτικά μια κρουαζιέρα με ποτό και μουσική στο Δούναβη θα ηταν ιδανική για μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά. Διανυκτέρευση.

 3η  μέρα :  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – BΕΛΙΓΡΑΔΙ  (180 χλμ.)

Πρωινό και κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή φθάνουμε στην  πόλη Νόβισαντ την «Αθήνα της Σερβίας»,  όπου θα δούμε το Δημαρχείο, την πλατεία Slobodan,  τον καθεδρικό ναό, και το κάστρο Petrovaradin με την ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Κρούσεντολ (16ος αι.),στη Φρούσκα Γκάρα και το Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στο Βελιγραδι. Δείπνο και το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το τοπικό κρασί ή την σέρβικη μπύρα με συνοδεία τοπικών γεύσεων της πόλης, στην ποιό παλιά ταβέρνα, σήμα κατατεθέν της Σέρβικης πρωτεύουσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η  μέρα :  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (600 χλμ.)

Πρωινό. Μέσω Νίς, σύνορα Ευζώνων και με καθ΄οδόν στάσεις για ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη Θεσ/νικη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

BELGRADE CITY 4*  - 185 € με ημιδιατροφή

QUEEN ASTORIA / Mr PRESIDENT 4*-195 € με ημιδιατροφή

MERCURE EXCELSIOR 4* -  205με ημιδιατροφή 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας iΤις 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. iΗμιδιατροφή. iΤις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. iΤοπικο ελληνόφωνα ξεναγο.iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Eισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Δημοτικοί φόροι.