Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΑΙΒΑΛΙ 4ημ

ΑΪΒΑΛΙ

Μοσχονήσια –Πέργαμος

25 – 28 / 10/ 18


1η ημέρα : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΑΪΒΑΛΙ (690χλμ) 

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση στις 06.00. Με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, φτάνουμε στα σύνορα. Τελωνειακός και αστυνομικός έλεγχος και σύντομη στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη και περνώντας έξω από την Κεσά­νη, θα διασχίσουμε τα στενά του Ελλησπόντου από τη Μάδυ­το στο Τσα­νάκ­κα­λε, με το fer­ry-boat. Δια μέσου μιας πανέμορφης διαδρομής στις κατάφυτες πλαγιές του όρους Ίδη, συνεχίζουμε για Αδραμύττιο όπου θα φτάσουμε στο πανέμορφο Αϊβα­λί, τις αλλοτινές Κυδωνιές, μέσα σε ένα απέραντο κάμπο από ελαιόδεντρα. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και δείπνο. 
2η ημέρα : ΑΪ­ΒΑ­Λ Ι ­- ΜΟ­ΣΧΟ­ΝΗ­ΣΙΑ­ - ΠΕΡ­ΓΑ­ΜΟ­Σ (60+60χλμ) 

Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την Αρχαία Πέργαμο, από τις λαμπρότερες πόλεις της αρχαιότητας. Θα δούμε το Ασκληπιείο και την Βασιλική του Αγίου Ιωάννου. Στάση για γεύμα εξ ιδίων και το απόγευμα, θα περιηγηθούμε στο Αϊβα­λί, στα γραφικά σοκάκια με τις παλιές σαπωνοποιίες. Θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά σπίτια που σώζονται ακόμη και κοσμούν το Αϊβα­λί. Βόλτα στο γραφικό λιμανάκι με τις παραδοσιακές ταβέρνες και επίσκεψη στα πανέμορφα Μοσχο­νή­σια, ένα σύμπλεγμα από 22 μικρά νησάκια διασκορπισμένα στο κόλπο του Αιβα­λιού. Επίσκεψη στον Ανακαινισμένο Ναό των Ταξιαρχών του 1890. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, στο Αϊβα­λί. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΑΪ­ΒΑ­ΛΙ - ΣΜΥΡΝΗ­ (130+130χλμ) 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φώκαια. Στάση στο γραφικό λιμάνι και στη συνέχεια διάμεσου Μενεμένης και Κορδελιού, φτάνουμε στην πολύπαθη Σμύρνη. Περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε το Διοικητήριο με το γραφικό Ρολόι του, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την ιστορική προκυμαία της, το γραφικό Κορ­ντόν και τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης, το Κεμέ­ραλ­τι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, στο Αϊβα­λί. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα : ΑΪΒΑΛΙ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (690χλμ) 

Πρωινό και συνεχίζουμε μέσω Αδραμυτίου για Τσα­νάκ­κα­λε. Επίσκεψη στις αρχαιότητες της μυθικής Τροίας, την πόλη του Πριά­μου, όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη και αντίγραφο του Δούρειου Ίππου. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο με τα αλλεπάλληλα στρώματα υπολειμμάτων από τις διάφορες φάσεις ύπαρξης της πόλης. Θα διασχίσουμε τα στενά των Δαρδανελίων, για να φτάσουμε στην Καλλίπολη, γενέτειρα της γνωστής Σοφίας Βέμπο. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

HOTEL MARE 3* 119 €με ημιδιατροφή 

 HOTEL HALIC PARK 5* - 139με ημιδιατροφή

     HOTEL GRAND TEMIZEL 5*   - 149 €με ημιδιατροφή

 

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές-μετακινήσεις με πούλμαντου γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία. Ημιδιατροφή. Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Έμπειρο συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα . Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.