Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Υπάτη - Καρπενήσι 3ημ

 

ΥΠΑΤΗ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αράχωβα – Μονή Αγάθωνος – Λαμία – Δελφοί

3ημέρες

26- 28/10/17   &   27 – 29/10/17

 

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΜΙΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ – ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ (350 χλμ)

 Αναχώρηση στις 07.00 από τα γραφεία μας.  Μέσω Λαμίας (γεύμα εξ ιδίων), φθάνουμε στα Λουτρά Υπάτης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, λίγη ξεκούραση και μετάβαση στη Μονή Αγάθωνος που βρίσκεται σκαρφαλωμένη στις πλαγιές του βουνού, προσκύνημα και αναχώρηση για Λαμία. Δείπνο εξ ιδίων με προαιρετική διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

                                                         

2η μέρα: ΥΠΑΤΗ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ (200 χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το όμορφο Καρπενήσι. Στάση για καφέ και γνωριμία με την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Στην συνέχεια μετάβαση στην Μονή Προυσιώτισσα, χτισμένη σε απότομο βράχο που έχτισαν το 829 μ.χ. οι μοναχοί Διονύσιος και Τιμόθεος οι οποίοι έφεραν την εικόνα της Παναγίας από την Προύσα της Μικράς Ασίας, που σώθηκε από θαύμα στην περίοδο των εικονομαχιών. Γεύμα καθοδόν εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Δείπνο εξ ιδίων με προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΥΠΑΤΗ – ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (450 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για τους Δελφούς. Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο και επίσκεψη του μουσείου. Στην συνέχεια μετάβαση στην Αράχωβα, χρόνος ελεύθερος για μια γνωριμία με την πόλη και αγορά αναμνηστικών δώρων. Γεύμα καθοδόν εξ ιδίων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

Hotel PRIGKIPIKON 3*  -  115 € με πρωινό

     

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:—Τη μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας.—Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.—Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. —Πρωινό. —Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. — Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης .ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.