Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Χίος

ΧΙΟΣ

5 & 6 ΜΕΡΕΣ

   αεροπορική οργανωμένη  εκδρομή

1η μέρα : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΧΙΟΣ – ΑΓ. ΜΑΡΚΕΛΛΑ

Συγκέντρωση στo αεροδρόμιο και αναχώρηση για Χίο. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγηση μας περνώντας τη Βολισσό γενέτειρα της Αγ. Μαρκέλλας αμέσως μετά φτάνουμε για προσκύνημα  στο μοναστήρι της Χιοπολίτιδας Αγίας. Συνεχίζουμε  για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων στον κολπίσκο της Λήμνου. Επιστρέφοντας θα κάνουμε στάση για καφέ στη Λαγκάδα καθώς επίσης θα περάσουμε από τη Βρύση του Πασά για να δούμε την Πέτρα του Όμηρου .Διανυκτέρευση.                

 2η μέρα : ΧΙΟΣ – ΝΕΑ ΜΟΝΗ – ΑΝΑΒΑΤΟΣ - ΛΙΘΙ

 Πρόγευμα και αναχώρηση για προσκύνημα στη Νέα Μονή η οποία είναι κτισμένη στις αρχές του 11ου αιώνα από τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Μονομάχο. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στον Ανάβατο , όπου κάνουμε στάση για καφέ και περιπλάνηση στα στενά δρομάκια του. Κατηφορίζοντας φτάνουμε στη παραλία  Λιθί για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστρέφοντας από τα Καμποχώρια φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας . Προαιρετική βόλτα στη Χώρα της Χίου. Διανυκτέρευση.   

3η μέρα : ΧΙΟΣ – ΤΣΕΣΜΕ-ΣΜΥΡΝΗ(ΤΟΥΡΚΙΑ) (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι .Τελωνιακός έλεγχος και απόπλους για Τσεσμέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και από Αλάτσατα , Βουρλά ,Κάτω Παναγιά, Λυθρί (αρχ. Ερυθραί), Γκιουζελμπαχτσέ, φτάνουμε στον  κόλπο της Σμύρνης. Στην περιήγηση μας (με ελληνόφωνο ξεναγό) βλέπουμε το Καρατάς , τη πλατεία Κονάκ, το Αλσαντσακ, το Μπουρνόβα, το Κορδελιό και επιστρέφουμε στη Σμύρνη . Ελεύθεροι στην σκεπαστή αγορά. Χρόνος για γεύμα εξ ιδίων σε παραδοσιακό ρεστοράν και επίσκεψη στα ελληνικά αρχοντικά. Αναχώρηση για Τσεσμέ. Ελεύθερος χρόνος στα Duty Free και απόπλους για Χίο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΛΗΜΝΙΩΝΑΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Χώρα. Θα περιηγηθούμε στο Κάστρο της Χίου με το παλατάκι των Γενοβέζων Ιουστινιάνι, τη Σκοτεινή Φυλακή ,το οθωμανικό νεκροταφείο κ.α. .Θα επισκεφτούμε την Βιβλιοθήκη Κοραή, το Λαογραφικό Μουσείο Αργέντη ,το ναό της Μητρόπολης και θα καταλήξουμε στο Βυζαντινό μουσείο και τον Εθνικό Κήπο. Συνεχίζουμε για την παραλία του Μ. Λημνιώνα για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5η μέρα : ΟΙΝΟΥΣΣΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το νησάκι των Οινουσσών. Θα επισκεφτούμε το ναυτικό Μουσείο και τον Αγ. Νικόλαο των ναυτικών. Προαιρετική επίσκεψη στη Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου .Χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στη Χίο. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα : Μαστιχοχώρια (ΜΕΣΤΑ – ΠΥΡΓΙ – ΜΑΥΡΑ ΒΟΛΙΑ- ΚΩΜΗ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγ. Μηνά .Συνεχίζοντας θα επισκεφτούμε τα Αρμόλια ,τα Μέστα και το Πυργί όπου θα κάνουμε στάση για να δούμε τις ξυστές προσόψεις των σπιτιών. Περνώντας από Μαύρα Βόλια καταλήγουμε στην παραλία της Κώμης για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων. Το βραδάκι αναχωρούμε για το αεροδρόμιο. Με απευθείας πτήση άφιξη αργά στην πόλη μας.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

- Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Χίο –Θεσσαλονίκη  - Πρωινό  -Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  - Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα  - Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας  -Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στις παροχές του προγράμματος

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ στην 5ημερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 5η μέρα ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΔΩ