Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Τζουμέρκα 3ημ

                                ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ                       

          3  ημέρες   

                 26 – 28/10/17    &    27 – 29/10/17

  

 

 

   1Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ (430 χλμ)

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00πμ. Περνώντας έξω από Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο του Βρέλλη . Συνεχίζουμε διασχίζοντας τα Γιαννιώτικα Τέμπη φτάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας .Ο δρόμος, μας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη. Χρόνος για γεύμα εξ΄ιδιων . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2Η ΜΕΡΑ: ΛΥΓΙΑ – ΡΟΔΑΥΓΗ – ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ – ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ (160χλμ)

Μετά το πρόγευμα θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή με βουνό και κάμπο, με ιστορία και φύση, με Άραχθο και Τζουμέρκα. Πρώτη μας συνάντηση με ένα από τα γραφικότερα ορεινά χωρία, τις περιοχής την Ροδαυγή  με άφθονα τρεχούμενα νερά, την περίφημη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής με πέτρινο κωδωνοστάσιο, χτισμένη το 1804 και την απολαυστική  θέα στη μαγευτική κοιλάδα του Αράχθου. Στην Πλάκα μας περιμένει ότι έχει απομείνει από το  αρχιτεκτονικό μεγαλούργημα  <<Γέφυρα της Πλάκας>> το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι της Ελλάδας. Συνεχίζουμε και περνώντας από τα Άγναντα,  στην καρδιά των Τζουμέρκων  σκαρφαλωμένο στα 700μ, φθάνουμε στα Πράμαντα και το σπήλαιο Ανεμότρυπα, με τα τρία επίπεδα και τον θάλαμο της Κόκκινης Λίμνης που θα επισκεφτούμε. Καθοδόν γεύμα  εξ ιδίων. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

               3Η ΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (420 χλμ)

Πρόγευμα και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στα Ιωάννινα. Προαιρετική επίσκεψη στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης στην Παμβώτιδα λίμνη. Το Μέτσοβο μας περιμένει για γεύμα εξ ιδίων, και αγορά τυροκομικών προϊόντων. Στάση για  καφέ καθοδόν. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

IONIAN-P (Λυγιά Πρεβέζης ) -  125 € με ημιδιατροφή

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

—Τη μεταφορά με λεωφορείο  του γραφείου μας.—Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.—Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο .— ημιδιατροφή .—Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.