Τελευταίες προσφορές

  • ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    πατήστε more

    more
  • Μπάνσκο έντυπο & τιμές

    Δείτε το έντυπο

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Τήνος

ΤΗΝΟΣ    5 ημέρες

 αναχώρηση πρωί

αναχώρηση βράδυ

 

1η μέρα :  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ (534 χλμ.) Μ. Πεμπτη

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 07.00 αναχώρηση, περνώντας από Τέμπη, Βόλο, Λαμία, με στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στην Παναγία για προσκύνημα.Διαν/ση.

 

2η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ. Μ. Παρασκευή  

Πρωινό και αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας, παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης και ακολουθεί ο γύρος του νησιού κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθούμε τη μονή της Αγίας Πελαγίας. Αναχώρηση για τα όμορφα χωριά Μουντάδος, Κτικάδος, Χατζηράδος, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο και σπίτι του περίφημου γλύπτη Γιαννoύλη Χαλεπά όπως επίσης και το μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωρίο Πάνορμος. Το απόγευμα παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διαν/ση.

 

3η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετική) Μ. Σάββατο

Πρωινό και προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο. Επιστροφή στη Τήνο. Για όσους μείνουν στην Τήνο, η μέρα είναι στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο και να γνωρίσετε την όμορφη Τήνο με τους γραφικούς δρόμους. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα. Διαν/ση.

 

4η μέρα :  ΤΗΝΟΣ Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.   Χριστός  Ανέστη.

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στο όμορφο νησί και από νωρίς το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα. Διαν/ση.

 

5η μέρα : ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (534 χλμ.)

Πρωινό και στη συνέχεια επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας όπου θα δείτε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη.  Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα, άφιξη και αναχώρηση για  Θεσσαλονίκη.

 

 

 

ΤΗΝΟΣ 5 ημέρες αναχώρηση βράδυ (3 διαν/σεις)

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

 

1η μέρα  :  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ  Αναχώρηση 21.00.

2η μέρα  : ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ   Άφιξη το πρωί στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Τήνο. Περιφορά  Επιταφίου.

3η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ  Γύρος νησιού. Το βράδυ Ανάσταση, Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα

4η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετική). Πασχαλινό γεύμα.

5η μέρα : ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (534 χλμ.) Περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα, αναχώρηση για  Θεσσαλονίκη.

 

 πατήστε εδώ για δείτε τον τιμοκατάλογο 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.iΤα ακτοπλοϊκά εισιτήρια . iΤις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.iΔιατροφή.iΤις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.  iΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα  προαιρετικό