Τελευταίες προσφορές

  • ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ FLY & DRIVE, ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

    πατήστε more

    more
  • ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Σόφια - Φιλιππούπολη

 

ΣΟΦΙΑ

Φιλιππούπολη - Μονή Ρίλα

3 ημέρες

03 – 05 /06 /17 

1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -  ΡΙΛΑ - ΣΟΦΙΑ (295 χλμ.)

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00 για τα σύνορα του Προμαχώνα. Διέλευση και στάση στο Duty free. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι της Ρίλα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, όπως τον μεσαιωνικό πύργο  του Χρέλου, ξυλόγλυπτα και τοιχογραφίες στην εκκλησία της Αναλήψεως και στο παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης, παλιές εικόνες καθώς και κοινόχρηστους χώρους των μοναχών. Άφιξη στη Σόφια και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Διαν/ση.

 

2η μέρα : ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ  (140 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την όμορφη Φιλιππούπολη, που ίδρυσε ο βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος Β’, χτισμένη στης όχθες του ποταμού Έβρου. Θα ανηφορήσουμε στην παλιά πόλη και θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου, το σπίτι του Λαμαρτίνου, την εκκλησία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τον Λόφο των Απελευθερωτών, το Πάνθεον, το Ιμαρές τζαμί και το Ρωμαϊκό θέατρο. Χρόνος ελεύθερος και γεύμα εξ΄ιδίων και το απόγευμα επιστροφή στην Σόφια. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

 

3η μέρα : ΣΟΦΙΑ ξενάγηση πόλης – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (280 χλμ.)

Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη της Σόφιας όπου θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, την ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το παλάτι του Πολιτισμού, το κτίριο της Βουλής και το πάρκο της Ελευθερίας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και στην υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, γεύμα εξ΄ιδίων και αναχώρηση για Προμαχώνα. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη νωρίς το βράδυ.    

 

 

Τιμή συμμετοχής :

SVETA SOFIA 4* à 109€ με ημιδιατροφή

FESTA 4*             - 125€ με ημιδιατροφή

MARINELA 5*      - 125€ με πρωινό

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας iΤις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο . iΔιατροφή. iΤις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. iΤοπικό ελληνόφωνα ξεναγό.iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.