Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Πρέβεζα - Λευκάδα - Πάργα

 

ΠΡΕΒΕΖΑ

 Λευκάδα – Πάργα – Σύβοτα

     3 ημέρες

                                                  03 – 05 /06 /17                        

1Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ –ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (440 χλμ)                               

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) -Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη και γεύμα εξ ιδίων και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στην περιοχή της Πρέβεζας. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βραδάκι θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε το ποτό μας στη παραλία, τα στενά και τις ανηφοριές της πανέμορφης Πάργας. Διανυκτέρευση.

 

2Η ΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ – κρουαζιέρα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ – ΙΘΑΚΗ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (100 χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λευκάδα και για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη ( Πριγκηπονήσια) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και το Κιόνι της Ιθάκης. Επιστροφή στο Νυδρί. Στάση για μια βόλτα στην πόλη της Λευκάδας και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3Η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΣΥΒΟΤΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ)

  Πρόγευμα. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής  γης. Πρώτος σταθμός τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, και τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μόλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ιδίων) ή να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας.

 

Τιμή συμμετοχής :

 

ΙΟΝΙΑΝ – P , Λυγιά  Πρεβέζης - 129€ με ημιδιατροφή

MARGARONA 3* sup , Πρέβεζα - 155€ με ημιδιατροφή

 

       

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :  iΜεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.i Τις 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείοi ΗμιδιατροφήiΤις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. i Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. i Ασφάλεια αστικής ευθύνης . iΦΠΑ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.