Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Γνωρίζοντας το Ιόνιο

 

Γνωρίζοντας το Ιόνιο

Πρέβεζα – Πάργα  - Λευκάδα - Ιθάκη – Κεφαλονιά  - Σύβοτα - Ζάλογγο -  Γιάννενα

4 & 5 & 6 ημέρες   

 

1η μέρα  :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 07:00 αναχώρηση, μέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι , όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζοντας έχουμε μια υπέροχη διαδρομή και περνώντας από τα Γιαννιώτικα Τέμπη φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόμος μας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη . Χρόνος για γεύμα εξ’ ιδιων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Ξεκούραση. Δείπνο-διαν/ση.

2η μέρα  : ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ - κρουαζιέρα ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ, - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Άφιξη στο  Νυδρί, απ’οπου θα πάρουμε το καραβάκι για την την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη  (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση .

 3η μέρα : ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ - ΠΑΡΓΑ - ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ 

Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσοπόταμο. Επίσκεψη και περιήγηση στο Νεκρομαντείο της αρχαίας Εφύρας .Συνεχίζουμε  για την γραφική, νησιωτική Πάργα χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Θα ανηφορίσουμε να θαυμάσουμε τη θέα από το βενετσιάνικο κάστρο της και να περιπλανηθούμε στην πόλη με τα γραφικά σοκάκια της. Άφιξη στην  Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ’ιδίων και σας προτείνουμε προαιρετική βόλτα με καραβάκι στο κανάλι του ποταμού Αχέροντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ μετά το  δείπνο θα κάνουμε βόλτα στον πεζόδρομο της όμορφης παραλίας της Πρέβεζας. Διαν/ση.

4η μέρα  :  ΖΑΛΟΓΓΟ – ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρωινό και αναχώρηση για Ζάλογγο όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεμίστηκαν  με τα παιδιά τους για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Στη διαδρομή μας για Πρέβεζα κάνουμε στάση να περιηγηθούμε στα ερείπια της αρχαίας Νικόπολης ,που έκτισε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Οκταβιανός. Θα καταλήξουμε σε μια καλή παράλια για μπάνιο και γεύμα εξ ’ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.  Δείπνο. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

5η μέρα :  ΠΑΡΓΑ – κρουαζιέρα ΠΑΞΟΥΣ -  ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ  (46 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Πάργα και την προαιρετική μας ημερήσια εκδρομή  για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούμε τις περίφημες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα στη Πάργα .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο Διαν/ση.

6η μέρα : ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενη  βόρεια και παραλιακά θα δούμε τις όμορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα .Συνεχίζουμε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας

- Τις εκδρομές και  περιηγήσεις που αναφέρονται  στο πρόγραμμα .    

- Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας.

- Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο

- Ημιδιατροφή.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα ως προαιρετικό. Εισόδους  μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Στο 5ήμερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η 5η ΜΕΡΑ

                      Στο 4ήμερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ   ΣΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ ΚΑΙ Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ.                     πατήστε εδώ να δείτε τον τιμοκατάλογο