Τελευταίες προσφορές

  • Μπάνσκο-Christmas 2018-19

    πατήστε more

    more
  • Τιμοκατάλογος ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Πρέβεζα 3 ημέρες

 

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Παρέλαση κομιτάτου στην Πρέβεζα /Καρναβάλι Λευκάδας

      9 – 11 Μαρτίου 2019

 

1η  μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ -  ΠΡΕΒΕΖΑ (430 χλμ)

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00. Στάση  καθοδόν για καφέ, και ακολούθως μέσω Ιωαννίνων επισκεπτόμαστε το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π. Βρέλη. Επόμενος σταθμός μας το θρυλικό γεφύρι της Άρτας για αναμνηστικές φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση. Ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα θα βρεθούμε στο κέντρο της πόλης όπου γίνετε ένα υπαίθριο  καρναβαλίστικο πάρτι. Στη συνέχεια  θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη με άρματα παρέλαση του κομιτάτου. Σημείο αναφοράς, το κέφι, ο ρυθμός, οι απίστευτες μεταμφιέσεις, το πάθος και η αγάπη των καρναβαλιστών μετέτρεψαν την πόλη στον απόλυτο Ηπειρώτικο καρναβαλίστικό προορισμό. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : ΠΡΕΒΕΖΑ –  ΛΕΥΚΑΔΑ (100 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για να μεταφερθούμε στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, όπου μπορείτε να πάρετε μέρος σε μίνι προαιρετική κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσα. Θα γνωρίσουμε το Μεγανήσι, την Μαδουρή, το νησί του Βαλαωρίτη, τον Σκορπιό νησί του Ωνάση. Συνεχίζουμε  για την πόλη της Λευκάδας όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά και θα παρακολουθήσουμε την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων , κατά μήκος της κεντρικής αγοράς της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα : ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ -  ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ)

Πρωινό. Η μέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής  γης. Πρώτος σταθμός η Πάργα καταπράσινη με το βενετσιάνικο κάστρο της, το νησάκι της Παναγίας μας περιμένει. Χρόνος ελεύθερος. Επόμενος σταθμός μας τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο και να ευχαριστηθούμε τον  καφέ μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μώλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ίδιων) η να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας.        

                                  

ΤΙΜΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Hotel PREVEZA CITY 3*  - 135€ με πρωινό  

Hotel  MARGARONA 4*  - 149€ με ημιδιατροφή

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: —Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.— Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο —Διατροφή — Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.— Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας. —Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στις παροχές του προγράμματος. Φόρος διαμονής .