Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ημ

                    

                                                                              ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ

4,5,6 ημερες

 

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ (350χλµ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 07:00 αναχώρηση, µέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουµε στο Μπιζάνι , όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζοντας έχουµε µια υπέροχη διαδροµή και περνώντας από τα Γιαννιώτικα Τέµπη φθάνουµε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόµος µας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριµία µε την πόλη. Χρόνος για γεύµα εξ’ ιδιων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Ξεκούραση. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΛΕΥΚΑ∆Α - ΝΥ∆ΡΙ κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ’οπου θα πάρουµε το καραβάκι για την την προαιρετική κρουαζιέρα µας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα µας θα γίνει µεγαλύτερη και θα επισκεφθούµε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, και τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευµα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ - ΠΑΡΓΑ - ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσοπόταµο. Επίσκεψη και περιήγηση στο Νεκροµαντείο της αρχαίας Εφύρας. Συνεχίζουµε για την γραφική, νησιωτική Πάργα χτισµένη αµφιθεατρικά µέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Θα ανηφορίσουµε να θαυµάσουµε τη θέα από το βενετσιάνικο κάστρο της και να περιπλανηθούµε στην πόλη µε τα γραφικά σοκάκια της. Άφιξη στην Αµµουδιά, ένα όµορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος για µπάνιο και γεύµα εξ’ιδίων και σας προτείνουµε προαιρετική βόλτα µε καραβάκι στο κανάλι του ποταµού Αχέροντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας, ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουµε βόλτα στον πεζόδροµο της όµορφης παραλίας της Πρέβεζας. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΖΑΛΟΓΓΟ – ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρωινό και αναχώρηση για Ζάλογγο όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεµίστηκαν µε τα παιδιά τους για να µην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Στη διαδροµή µας για Πρέβεζα κάνουµε στάση για να περιηγηθούµε στα ερείπια της αρχαίας Νικόπολης ,που έκτισε ο Ρωµαίος αυτοκράτορας Οκταβιανός. Θα καταλήξουµε σε µια καλή παράλια για µπάνιο και γεύµα εξ ’ιδίων. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΠΑΡΓΑ – κρουαζιέρα ΠΑΞΟΥΣ - ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Πάργα και την προαιρετική µας ηµερήσια εκδροµή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούµε τις περίφηµες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταµατήσουµε για µπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο την πρωτεύουσα του νησιωτικού συµπλέγµατος. Ελεύθερος χρόνος το απόγευµα στη Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (370χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόµενοι βόρεια και παραλιακά θα δούµε τις όµορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουµε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα. Συνεχίζουµε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας - Τις εκδροµές και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα . - Συνοδό του γραφείου µας. - Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο - ∆ιατροφή. - Ασφάλεια αστικής ευθύνης -ΦΠΑ

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Εισόδους µουσείων, νυκτερινών κέντρων. Φόρος διανυκτέρευσης.

Σηµείωση:Στο 5ήµερο πρόγραµµα δεν πραγµατοποιείται η 5η ηµέρα Στο 4ήµερο πρόγραµµα δεν πραγµατοποιείται η 5η ηµέρα & η επίσκεψή µας στο Ζάλογγο. Η Νικόπολη γίνετε την 1η ηµέρα.