Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΠΡΕΒΕΖΑ 3 ημ

                    

 ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα – Πάργα  - Λευκάδα - Σύβοτα - Γιάννενα

3ημέρες

26 – 28/10 / 2018

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ - ΠΑΡΓΑ (430χλμ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 07:30 αναχώρηση, μέσω Εγνατίας Οδού και περνώντας από τα Γιαννιώτικα Τέμπη φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Συνεχίζουμε για την πόλη της Πρέβεζας, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη και για γεύμα εξ’iδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Πάργα όπου θα απολαύσουμε το ποτό μας στην παραλία και θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά και τις ανηφοριές της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ – κρουαζιέρα στα ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ (140χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Άφιξη στο  Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη  (Πριγκιπόννησα). Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα : ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (450χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι  βόρεια και παραλιακά θα δούμε τις όμορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα. Συνεχίζουμε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

HOTELNIKO 2* (Κανάλι) - 105 €με πρωινό

             MARGARONA 3* (Πρέβεζα)  -145€ ημιδιατροφή

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Ÿ Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας ŸΤις εκδρομές και  περιηγήσεις που αναφέρονται  στο πρόγραμμα .  ŸΈμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας. Ÿ Τις 2 διανυκτερεύσεις Ÿ Διατροφή .  ŸΑσφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα ως προαιρετικό. Εισόδους  μουσείων, νυκτερινών κέντρων. Τέλος διαμονής.