Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ 4ημ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Ύδρα – Σπέτσες – Πόρος – Ναύπλιο   

4 ημέρες

25 - 28/ 5 /18

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (650 χλμ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 06.00 αναχώρηση. Διέλευση από Λάρισα, Θήβα, Ελευσίνα, Ισθμό Κορίνθου, στάσεις καθοδόν για καφέ ή φαγητό, άφιξη στην Επίδαυρο. Θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια άφιξη στο Πόρτο Χέλι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

 

2η μέρα : ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ.  

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε προαιρετικά με τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για τις μετακινήσεις  που γίνονται με τα γαϊδουράκια..  Ελεύθερος χρόνος. Ο επόμενος μας σταθμός, είναι οι Σπέτσες, μια σημαντική δύναμη κατά τη διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821 με κυρίαρχη μορφή την Μπουμπουλίνα. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Πόρτο Χέλι. Ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

 

3η μέρα : ΕΡΜΙΟΝΗ - ΓΑΛΑΤΑΣ – ΠΟΡΟΣ.

Πρωινό, και αναχώρηση για την Ερμιόνη. Άφιξη στο Γαλατά, επιβίβαση [προαιρετικά] στο καράβι και άφιξη στον καταπράσινο Πόρο. Αφού απολαύσετε τον καφέ σας και την βόλτα στο όμορφο νησί, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ θα κάνουμε τη βόλτα μας στο όμορφο Πόρτο Χέλι. Διαν/ση.

 

4η μέρα : ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΝΑΥΠΛΙΟ –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (630 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για Ναύπλιο, όπου θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια  αναχώρηση για Ισθμό Κορίνθου και δια μέσου Λαμίας, Τεμπών άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

Τιμή συμμετοχής :

Hotel GALAXY 3* - 195€ ημιδιατροφή

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας iΤις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο iΗμιδιατροφή. iΤις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τα εισιτήρια των καραβιών για Ύδρα – Σπέτσες, Μονεμβασιά και Πόρο, τους εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.

 

Δ