Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ 4, 5 ημ

 

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

5 , 6 ημ

 

 1η ηµέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (650χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 07:00 αναχώρηση. Περνώντας από Λάρισα Βόλο και Λαµία µε ενδιάµεσες στάσεις για καφέ και φαγητό(εξ ιδίων) στάση στον Ισθµό της Κορίνθου. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο όπου θα θαυµάσουµε τις αρχαιότητες και το Θέατρο. Άφιξη στο Πόρτο Χέλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – Υ∆ΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση προαιρετικά για την περίφηµη Ύδρα και τις Σπέτσες . Πρώτος σταθµός η Ύδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρηµένη, φηµισµένη για τις µετακινήσεις που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Θα περιηγηθού- µε στα γραφικά στενάκια και θα έχουµε χρόνο να επισκεφτούµε το αρχοντικό του Κουντουριώτη και τον ιστορικό ναό Κοίµησης Θεοτόκου, χρόνος για καφέ στο πανέµορφο λιµανάκι. Επόµενος σταθµός οι Σπέτσες όπου θα επισκεφτούµε το αρχοντικό-µουσείο της Μπουµπουλίνας όπως και τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου. Το απόγευµα επιστροφή στο Πόρτο Χέλι. ∆είπνο, προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΠΟΡΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση µε το πούλµαν για τον Πόρο. ∆ιέλευση από την Ερµιόνη, άφιξη στον Γαλατά και επιβίβαση στο καραβάκι (προαιρετικά) για Πόρο. Γνωριµία µε το νησί και ελεύθερος χρόνος για ν΄απολαύσετε τις οµορφιές του νησιού. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι και χρόνος ελεύθερος. ∆είπνο ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΛΑΜΗ∆Ι (180χλµ) Πρωινό και αναχώρηση για Μυκήνες, άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το µουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για Ναύπλιο όπου θα έχουµε την ευκαιρία να επισκεφτούµε το Παλαµήδι µε τη φυλακή του Κολοκοτρώνη, το µουσείο. Στη παλιά πόλη του Ναυπλίου θα δούµε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην γραφική πόλη. Επιστροφή το απόγευµα στο Πόρτο Χέλι, ελεύθερος χρόνος. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική ηµερήσια εκδροµή / κρουαζιέρα στη Μονεµβασιά. Άφιξη και επίσκεψη στην παλιά πόλη, µε την περίφηµη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, την εκκλησία του Ελκόµενου Χριστού, την εκκλησία της Παναγίας της Χρυσαφίτησας, το Ναό του Αγίου Νικολάου και το σπίτι του Γιάννη Ρίτσου. Στη συνέχεια ο χρόνος είναι στη διάθεσή σας για απολαύσετε το τοπίο της Μονεµβασιάς, να περπατήσετε στα µαγευτικά της σοκάκια και να γευµατίσετε στις παραδοσιακές ταβέρνες µε την εκπληκτική θέα. Επιστροφή στο Πόρτο Χέλι. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (650χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Με ενδιάµεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, διέλευση από Ισθµό της Κορίνθου, Λαµία, Βόλο και Λάρισα. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. -Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιµοκατάλογο. -Ηµιδιατροφή -Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. -Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τα εισιτήρια των πλοίων για Ύδρα, Σπέτσες, Πόρο και Μονεµβασιά, εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διανυκτέρευσης.

Σηµείωση: Στην 5ηµερη εκδροµή δεν πραγµατοποιείται το πρόγραµµα της 5ης ηµέρας