Τελευταίες προσφορές

  • Μπάνσκο-Christmas 2018-19

    πατήστε more

    more
  • Τιμοκατάλογος BANSKO Christmas 2018- 19

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Πάτρα-Δελφοί, 4 ημέρες

ΠΑΤΡΑ – ΔΕΛΦΟΙ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

4ημέρες

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ– ∆ΕΛΦΟΙ- ΙΤΕΑ – ΓΑΛΑΞΙ∆Ι – ΠΑΤΡΑ (475 χλµ.)

 Αναχώρηση στις 07:00 από το γραφείο µας. Κάνοντας στάση για καφέ στην περιοχή της Λάρισσας και περνώντας από Λαµία φτάνουµε στους ∆ελφούς για µια επίσκεψη στο µουσείο για να θαυµάσουµε τα υπέροχα αρχαιολογικά ευρήµατα. Αµέσως µετά συνεχίζουµε για την πανέµορφη Ιτέα. Χρόνος ελεύθερος για γεύµα εξ ιδίων στα παραθαλάσσια ταβερνάκια. Συνεχίζουµε την διαδροµή για το Γαλαξίδι για µια γνωριµία µε την πόλη. Αφού περάσουµε την γραφική πόλη της Ναυπάκτου, και την εντυπωσιακή γέφυρα του Ρίου, φθάνουµε στο ξενοδοχείο µας στην Πάτρα. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος, για µια βόλτα στην στολισµένη µεγαλούπολη. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΠΑΤΡΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΤΑΚΟΛΟ (310 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για τη δυτική Πελοπόννησο στην πανέµορφη κοιλάδα του ποταµού Αλφειού, όπου υπήρχε το πιο δοξασµένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας, αφιερωµένο στο ∆ία πατέρας των θεών και των ανθρώπων. Θα ξεναγηθούµε στον αρχαιολογικό χώρο, καθώς και στο µουσείο, θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων, και θα συνεχίσουµε τη µέρα µας για να απολαύσουµε τον καφέ µας στο υπέροχο Κατάκολο, επίνειο του Πύργου. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

 3η ηµέρα: ΠΑΤΡΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ∆ΙΑΚΟΦΤΟ (200 χλµ.)

 Πρωινό και αναχώρηση για το ∆ιακοφτό απ’ όπου θα πάρουµε [προαιρετικά] τον οδοντωτό (ο µουντζούρης προτοέκανε τη διαδροµή το 1896 και από το 1996 ξαναξεκίνησε), που διασχίζει το φαράγγι του Βουραικού ποταµού, τοπίο µε ιδιαίτερη οµορφιά και φθάνει µέχρι τα Καλάβρυτα. Θα επισκεφθούµε το ιστορικό µοναστήρι της Αγίας Λαύρας, όπου ο Παλαιών Πατρών Γερµανός ύψωσε το Λάβαρο της επανάστασης το 1821, θα περιηγηθούµε στα γραφικά Καλάβρυτα, όπου και θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων µε ιδιαίτερες τοπικές νοστιµιές, και θα συνεχίσουµε µε την επίσκεψη µας στο µοναστήρι του Μέγα Σπηλαίου, κολληµένο πάνω σε βράχο. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν. ∆ιανυκτέρευση.

 4η ηµέρα: ΠΑΤΡΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΡΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (480χλµ.)

 Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσολόγγι όπου θα επισκεφτούµε τον κήπο των ηρώων, το Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης - ∆ηµοτική Πινακοθήκη Μεσολογγίου- ( εφ’ όσον είναι ανοικτό ), και θα έχουµε την δυνατότητα να δούµε από την διαδροµή µε το λεωφορείο µας την περίφηµη λιµνοθάλασσα µε τις πιλάδες. Συνεχίζουµε µε µια στάση στο Γεφύρι τις Άρτας για να ξαναθυµηθούµε τον µύθο της γυναίκας του πρωτοµάστορα. Επόµενος προορισµός τα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη µε τις απαραίτητες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας. ∆ιαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο. ∆ιατροφή Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό-συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαµονής.

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ