Τελευταίες προσφορές

  • Μπάνσκο-Christmas 2018-19

    πατήστε more

    more
  • Τιμοκατάλογος ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Πατρινό Καρναβάλι

   

       ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 

 9 – 11 Μαρτίου 2019

 

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ  - ΠΑΤΡΑ (467χλμ.)

 Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07.00 και διαμέσου της Εγνατίας Οδού κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ έξω από τα Γιάννενα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, και φτάνουμε στην Αμφιλοχία όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα εξ ιδίων. Ταξιδεύοντας πλέον στην Ιόνια οδό και αφού περάσουμε από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, θα φθάσουμε στα Καμίνια της Πάτρας ( 14 χλμ. από την Πάτρα ), όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση και  αναχωρούμε για την πόλη της Πάτρας για να περπατήσουμε στην στολισμένη πόλη και να πάρουμε μια πρώτη γεύση της αποκριάτικης ατμόσφαιρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ( 40 χλμ.)

 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Κατόπιν θα έχουμε χρόνο στην Πάτρα που σήμερα έχει την τιμητική της. Η μεγάλη παρέλαση με τα εντυπωσιακά άρματα, οι χιλιάδες χορευτές, οι ακόμα περισσότεροι θεατές, οι σοκολατορίχτες, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, τα “μπουρμπούλια”, τα δεκάδες πάρτυ, ο χαρτοπόλεμος και όλο το κρυμμένο μυστήριο πίσω από κάθε μάσκα, συγκεντρώνονται σε μια πόλη που ξέρει να το απολαμβάνει μοναδικά! Αφού παρακολουθήσουμε και την τελετή λήξης με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ (άλευρομουτζουρώματα) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (480χλμ.)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αφού περάσουμε από τη Ναύπακτο, θα σταματήσουμε στο Γαλαξίδι. Την Καθαρά Δευτέρα στο Γαλαξίδι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες κατεβαίνουν στην αγορά, όπου γίνεται το "μουντζούρωμα" και το "αλεύρωμα". Δηλαδή από σακούλες, που άλλες είναι γεμάτες με φούμο και άλλες με αλεύρι ρίχνουν οι εορταστές στους ανυποψίαστους και μεταξύ τους. Μ΄αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο οι Γαλαξιδιώτες εορτάζουν  το τέλος της Αποκριάς μα και την έναρξη της Ελληνικής Ορθόδοξης Σαρακοστής . Συνεχίζουμε την διαδρομή μας με στάση έξω από την Λαμία, για γεύμα εξ ιδίων. Κατόπιν άφιξη στην πόλη μας, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από το τριήμερο μας στο πατρινό καρναβάλι.

 

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

HotelPOSEIDON 3*,Καμίνια (14χλμ από Πάτρα) - 149€ με πρωινό 

HotelPOSEIDONPALACE 4*,Καμίνια (14χλμ από Πάτρα) - 185€ με πρωινό 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας  - περιηγήσεις όπως το πρόγραμμα - 2 διανυκτερεύσεις -  πρωινό  - Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας - Φ.Π.Α. – Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Φόρος διαμονής.