Τελευταίες προσφορές

  • ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    πατήστε more

    more
  • Μπάνσκο έντυπο & τιμές

    Δείτε το έντυπο

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Οχρίδα

ΟΧΡΙΔΑ  

4 ημέρες  &  3 ημέρες 

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΙΤΟΛΑ - ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.). Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Αναχώρηση στις 07.30 από τα γραφεία και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας άφιξη στο φυλάκιο Νίκης, έλεγχος διαβατηρίων. Στάση στη Μπιτόλα γνωστό μοναστηράκι, προαιρετικό γεύμα και αναχώρηση για την Οχρίδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Προσκύνημα Επιταφίου σε ορθόδοξη εκκλησία της πόλης. Δείπνο. Διαν/ση.

 

2η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ (80 χλμ.).  Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ.

Πρωινό και αναχώρηση για προσκύνημα στο μοναστήρι του Όσιου Ναούμ με την πανοραμική θεά στην λίμνη, περιήγηση και εδώ μπορείτε να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Το μεσημέρι γεύμα στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα γνωρίσουμε την πόλη της Οχρίδας, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στην αγορά της Οχρίδας για ψώνια στον πεζόδρομο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Οχρίδα και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο  για δείπνο με ζωντανή μουσική και γλέντι. Διαν/ση.

 

3η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ.  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση στην πόλη της Οχρίδας. Θα περπατήσουμε στην όχθη της λίμνης, θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κύριλλου και Μεθόδιου , θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, και προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε μια βαρκάδα στην πεντακάθαρη λίμνη και να θαυμάσουμε την πόλη από διαφορετική οπτική γωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα και ξεκούραση.  Το απόγευμα στον πεζοδρόμο της πόλης μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα και να πιούμε τον καφέ μας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο-διαν/ση.

 

4η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (265 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για το τουριστικό θέρετρο της Στρούγκας στη δυτική όχθη της λίμνης.  Επίσκεψη στο μουσείο φυσικής Ιστορίας του Ρώσου γιατρού Νικολάι Νεζλομπίνσκι. Βόλτα στην πόλη και νωρίς το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα. Και η επιστροφή μας αρχίζει. Με διάφορες απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Σημείωση : Το ίδιο πρόγραμμα χωρίς καμία παράλειψη. Την 2η μέρα μετά τον Όσιο Ναούμ  το απόγευμα θα κάνουμε την περιήγηση στην πόλη της Οχρίδας.

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :

iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. iΤις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο. iΔιατροφή ανάλογα με την επιλογή του ξενοδοχείου από τον τιμοκατάλογο.iΤις εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.iΑρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.iΤαξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης. iΦΠΑ. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ: Εισόδους μουσείων, καθετί προαιρετικό.

 

 

Ανάσταση σε Ορθόδοξη εκκλησία