Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Οχρίδα 3 & 4ημ

 

ΟΧΡΙΔΑ

4 ημέρες   26 – 29/10 

3 ημέρες    26 - 28/10 & 27 – 29/10

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.)

Αναχώρηση στις 07.00 από τα γραφεία μας και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας με στάση για καφέ, άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Στάση στη Μπιτόλα γνωστό μοναστηράκι, προαιρετικό γεύμα και αναχώρηση για την Οχρίδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

2η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟ ΝΑΟΥΜ (80 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση, θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρέπγιτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο Μοναστήρι του Όσιου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του και τον τάφο του όπως επίσης την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (εκκλησία των βράχων με αγίασμα). Χρόνος ελεύθερος για καφέ με θέα την λίμνη και να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα. Το απόγευμα θα πάμε στην Οχρίδα για να περπατήσουμε στον πεζόδρομο και στην αγορά της. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο  με ζωντανή μουσική .

 

3η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ

Πρωινό και ξεκινάμε για να επισκεφθούμε την πόλη της Οχρίδας, όπου θα δούμε το άγαλμα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο, θα περπατήσουμε κατά μήκος της παραλίας της λίμνης ενώ όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραμική θέα. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για γεύμα. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4η μέρα : ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (265 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Στρούγκα, τουριστικό θέρετρο στη δυτική όχθη της λίμνης της Οχρίδας, χρόνος για βόλτα και καφέ. Γεύμα στο ξενοδοχείο μας και νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για τα σύνορα, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. 

 

Σημείωση : Στην 3ημερη εκδρομή την 2η μέρα μετά τον Όσιο Ναούμ θα κάνουμε ξενάγηση στην πόλη της Οχρίδας 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

4 ημέρες DRIM 4* - 175 € με πλήρη διατροφή  

  NOVARIVIERACITY4*   - 189 € με πλήρη διατροφή  

 

3 ημέρες DRIM 4* - 125 € με πλήρη διατροφή     

  NOVARIVIERACITY4*   - 135 € με πλήρη διατροφή  

  

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας iΤις  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε από τον τιμοκατάλογο. iΠλήρης διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο). iΤις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιαρετικό