Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Ναύπλιο - Τολό

 

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ - ΥΔΡΑ  - ΣΠΕΤΣΕΣ

 

4 ημέρες     

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ- ΤΟΛΟ . (600 χλμ.) Μ. Παρασκευή.

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 06.00 αναχώρηση. Διέλευση από Τέμπη, Θήβα, Ελευσίνα, Ισθμό Κορίνθου, στάσεις καθ΄ οδών για καφέ ή φαγητό, άφιξη στην Επίδαυρο. Θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια άφιξη στο  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διαν/ση.

 

2η μέρα : ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ - ΤΟΛΟ. Μ. Σάββατο .

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε προαιρετικά με τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για τις μετακινήσεις  που γίνονται με τα γαϊδουράκια. Θα δούμε το αρχοντικό του Τομπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη. Ελεύθερος χρόνος. Επόμενη στάση στις Σπέτσες, εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι της Μπουμπουλίνας, το σπίτι-μουσείο του πρώτου Κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη, το ναό του Αγίου Νικολάου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης του Κυρίου και ακολούθως μας περιμένει ένα πλούσιο αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα .Διαν/ση.

 

3η μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ . Κυριακή του ΠΑΣΧΑ. Χριστός Ανέστη.

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος. Εδώ θα θαυμάσουμε το Μπούρτζι, χτισμένο στο μικρό νησάκι των Αγίων Θεοδώρων. Θα επισκεφθούμε το κάστρο του Παλαμηδίου και τον Άγιο Σπυρίδωνα που δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στην μεγάλη πλατεία Συντάγματος.  Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας περιμένει ένα πλούσιο Πασχαλινό γεύμα για να γιορτάσουμε το Πάσχα. Ξεκούραση. Το βραδάκι θα διασκεδάσουμε προαιρετικά. Διαν/ση.

 

4η  μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (650 χλμ.)

Πρωινό, και  αναχώρηση για επίσκεψη στις Μυκήνες, το ανάκτορο του θρυλικού Αγαμέμνονα και ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Συνεχίζουμε για Ισθμό Κορίνθου και περνάμε στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι για καφέ. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με διάφορες στάσεις για γεύμα εξ’ ιδίων και ξεκούραση, φθάνουμε  το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝEI: iΤις μεταφορές με υπερυψωμένο πούλμαν . iΤις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο. i επιλεγμένη Διατροφή  .  iΤις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. i Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. i ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ : Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.