Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Ορεινή Ναυπακτία 4ημ

 

  ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

 4ημέρες

 

26 – 29/ 10 / 17

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΜΙΑ – ΙΤΕΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (455 χλμ)

Αναχώρηση στις 07:00 από το γραφείο μας. Δια μέσου, Λαμίας, φτάνουμε στην πανέμορφη Ιτέα για γεύμα εξ’ ιδίων. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την γραφική πόλη της Ναυπάκτου με το βενετσιάνικο λιμανάκι και το καλοδιατηρημένο κάστρο της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΑΝΩ &  ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ – ΕΛΑΤΟΥ- ΤΕΡΨΙΘΕΑ (192 χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ορεινή Ναυπακτία. Το ανατολικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας, βορείως της Ναύπακτου και ανάμεσα στη λίμνη Τριχωνίδα βρίσκονται τα υπέροχα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, διεσπαρμένα σε κατάφυτους ορεινούς όγκους. Με ορμητήριο την Άνω και Κάτω Χώρα (χωριά με παραδοσιακό χρώμα), φθάνουμε στην Ελατού, χωριό κτισμένο μέσα σε ελατόδασος και συνεχίζοντας για την Τερψιθέα, χτισμένη αμφιθεατρικά, θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων όπου βολέψει το πρόγραμμα. Τοπία εκπληκτικής ομορφιάς. Ατίθασο φυσικό περιβάλλον, τα πανύψηλα βουνά ελάτης, μαύρης πεύκης και καστανιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα : ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΤΡΙΚΟΡΦΟ – ΘΕΡΜΟ – ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ (200 χλμ)

 Πρόγευμα και αναχώρηση για το Τρίκορφο (Μονή Σααρώθ – Παπαροκάδες). Μετά το προσκύνημα συνεχίζουμε για ορεινή Τριχωνίδα περνώντας από το χάνι Μπάνια φτάνουμε στο Θερμό. Πανέμορφο οροπέδιο, γενέτειρα του Κοσμά του Αιτωλού. Περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, τοξωτά γεφύρια, νερόμυλοι, σπάνια δείγματα μακρόχρονης ιστορίας. Γεύμα εξ ιδίων στο Θέρμο  και το απογευματάκι καφέ στο Πετροχώρι με θέα την λίμνη Τριχωνίδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΓΡΑΒΙΑ – ΛΑΜΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (455 χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Θα πιούμε τον καφέ μας στο ιστορικό Γαλαξίδι με τα πολλά αρχοντικά και μέσω Γραβιάς όπου θα επισκεφτούμε το γνωστό Χάνι της Γραβιάς ,στην συνέχεια με γεύμα εξ ιδίων καθοδόν θα επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη.

                                   

 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ / FLISVOS 3* -  165€ με πρωινό

 

            

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: —Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. —Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.—Πρωινό .— Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.— Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.— Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.