Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Μυτιλήνη αεροπορικώς

Μ Υ Τ Ι Λ Η Ν Η

5  ημερες    και         4 ημέρες

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

1η  μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συγκέντρωση αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και απευθείας πτήση για Μυτιλήνη. Άφιξη και μεταφορά με πούλμαν στο ξενοδοχείο και  τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. To απόγευμα μεταφορά στην πόλη για την πρώτη γνωριμία με την πόλη της Μυτιλήνης. Διαν/ση.

2η  μέρα: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ –ΠΕΤΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να γνωρίσουμε το νησί. Πρώτη μας στάση στο θαυματουργό μοναστήρι Άγιο Ραφαήλ. Σχετική παραμονή για προσκύνημα. Κατόπιν θα συνεχίσουμε για το Μανταμάδο και την Ι.Μ. Ταξιαρχών, προστάτης του νησιού.Στάση και ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα όπου μεταξύ άλλων υπάρχει η ανάγλυφη εικόνα του Αγίου φτιαγμένη από αίμα και πυλό . Συνεχίζουμε για τον Μόλυβο. Επίσκεψη στο επιβλητικό βυζαντινό κάστρο και ελεύθερος χρόνος για καφέ και για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια. Συνεχίζουμε για την Πέτρα παραλιακό χωριό με την Παναγία την Γλυκοφιλούσα να δεσπόζει πάνω σε βράχο ύψους30 μέτρων. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Συνεχίζουμε για την Καλλονή, έδρα της Μητρόπολης Μηθύμνης με 1600 κατοίκους, με επίνειο τη Σκάλα Καλλονής στο μυχό του ομώνυμου κόλπου, γνωστό για την νόστιμη σαρδέλα και κατά μήκος των κόλπων Γέρας και Καλλονής, αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΓΙΑΣΟ-ΚΑΡΗΝΗ-ΠΛΩΜΑΡΙ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την Αγιάσο γραφική κωμόπολη του νησιού χτισμένη στη ρίζα του όρους Όλυμπος, θρησκευτικό κέντρο και κέντρο λαϊκής ξυλογλυπτικής και αγγειοπλαστικής τέχνης του νησιού. Επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας (1170), με την Παναγία Βρεφοκρατούσα του ευαγγελιστή Λουκά, πλασμένη με κερί και μαστίχα. Παραμονή για προσκύνημα και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για την Καρήνη, μικρή στάση για να δούμε την σπηλιά του Θεόφιλου. Κατόπιν για Παππάδο, Άγιο Ισίδωρο και το Πλωμάρι, που είναι η μεγαλύτερη κωμόπολη του νησιού, σχετική παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής ούζου Βαρβαγιάννη. Το απόγευμα θα περάσουμε από το χωριό Σκόπελος όπου θα επισκεφτούμε τις κατακόμβες της Αγίας Μαγδαληνής. Στην γραφική προκυμαία της Μυτιλήνης θα απολαύσουμε τον καφέ μας. Επιστροφής στο ξενοδοχείο μας & διανυκτέρευση.

4η μερα. ΜΥΤΙΛΗΝΗ  - ΑΙΒΑΛΙ – ΠΕΡΓΑΜΟ

Πρωινο και προαιρετικη εκδρομη για το Αιβαλι και την αρχαια Περγαμο, μια από τις λαμπροτερες πολεις της αρχαιοτητας. Ξ εναγηση και χρονος ελευθερος.Επιστροφη στη Μυτιληνη. Διαν/ση.

5η μέρα : ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρωινό και μεταφορά στην πρωτεύουσα της Λέσβου την Μυτιλήνη, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για την αγορά.Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με απευθείας πτήση και άφιξη στην Θεσσαλονίκη

 

Σημειωση. Στην 4ημερη εκδρομη δεν περιλαμβανεται το προγραμμα της 4ης μερας.   

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : i  Αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη - Θεσσαλονίκη.i Τις μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές στο νησί που αναφέρονται στο πρόγραμμα με πούλμαν με κλιματισμό. i Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται αναλυτικά στον τιμοκατάλογο. iΠρωινό.i Αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας. i Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.i ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Φόροι αεροδρομίου

-list:Ignore'>-          -Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

 

Στο 5ημερο πρόγραμμα  δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα .