Τελευταίες προσφορές

  • Μπάνσκο-Christmas 2018-19

    πατήστε more

    more
  • Τιμοκατάλογος ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Λαμία - Καρπενήσι

  

ΛΑΜΙΑ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

   Παναγία Προυσιώτισσα – Λουτρά Υπάτης – Μ. Αγάθωνος – Τύρναβος

 

9 – 11 Μαρτίου 2019

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ – ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ – ΛΑΜΙΑ (350 χλμ)

Αναχώρηση στις 07.00 από το γραφείο μας. Μέσω Λάρισας (στάση για καφέ), Λαμίας, φθάνουμε στα Λουτρά Υπάτης, για ένα παραδοσιακό καφεδάκι, στην γραφική πλατεία του χωριού. Επόμενος σταθμός το ανδρικό μοναστήρι του Όσιου Αγάθωνα, με πολλά κειμήλια και το μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Συνεχίζουμε για Λαμία όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : ΛΑΜΙΑ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ (200 χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το όμορφο Καρπενήσι. Στάση για καφέ και γνωριμία με την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Στην συνέχεια μετάβαση στην Μονή Προυσιώτισσα, χτισμένη σε απότομο βράχο που έχτισαν το 829 μχ . οι μοναχοί Διονύσιος και Τιμόθεος και οι οποίοι έφεραν την εικόνα της Παναγίας από την Προύσα της Μικράς Ασίας, που σώθηκε από θαύμα στην περίοδο των εικονομαχιών. Γεύμα καθ’ οδών εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Δείπνο εξ ιδίων με προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα : ΛΑΜΙΑ  –ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (350χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για Τύρναβο. Άφιξη και παρακολούθηση των ξέφρενων καρναβαλικών εκδηλώσεων του παραδοσιακού «Μπουρανίου». Γεύμα εξ ιδίων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

 

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

Hotel ELENA 3*, Λαμία  - 129€ με πρωινό 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: — Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. —Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. —Πρωινό. —Τις περιηγήσεις που αναφέρονται  στο πρόγραμμα. —Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας. — Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα. Εισόδους  μουσείων και  αρχαιολογικών χώρων     και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής .