Τελευταίες προσφορές

  • ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    πατήστε more

    more
  • Μπάνσκο έντυπο & τιμές

    Δείτε το έντυπο

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Καλαμάτα

                 

 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

      Αρχαία Μεσσήνη  

ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΟΡΩΝΗ- ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ

ΔΥΡΟΣ- ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ

                                              Νέο  πρόγραμμα

                    

1η ΜΕΡΑ:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ  (680 χλμ.)  Μ. ΠΕΜΠΤΗ

 Αναχώρηση ώρα  06.30πμ από το γραφείο μας. Στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας για Λαμία φτάνουμε μέσω Αττικής οδού στον Ισθμό της Κορίνθου για γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζουμε για να πιούμε τον απογευματινό μας καφέ στην Τρίπολη κάνοντας μια σύντομη γνωριμία με την πόλη, και αμέσως μετά φτάνουμε στη χιλιοτραγουδισμένη  Καλαμάτα, την πόλη που αποτελεί την καλύτερη αφετηρία για οδοιπορικό στο χρόνο και στο παρελθόν της Ελλάδος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Γνωριμία με την πόλη.  Διανυκτέρευση.

 

 2η ΜΕΡΑ: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΡΧΑΙΑ  ΜΕΣΣΗΝΗ -  ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ (120χλμ.)  Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αρχαία Μεσσήνη. Επίσκεψη στον καταπληκτικό αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο και συνεχίζουμε για την Αγία Θεοδώρα μέσα σ’ ένα δάσος από καστανιές που κόβει την ανάσα. Τα πελώρια δένδρα που μεγαλώνουν στη στέγη της εκκλησίας δημιουργούν δέος στον επισκέπτη. Θα γευματίσουμε εξ ιδίων και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βραδάκι θα παρακολουθήσουμε και θα ακολουθήσουμε τον Επιτάφιο της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΚΟΡΩΝΗ (150χλμ.) Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Πυλία (Νοτιοδυτικά).Η φύση σ’ αυτό το κομμάτι της Μεσσηνιακής γης στάθηκε απλόχερη. Η πριγκίπισσα του Νότου η Πύλος με την ένδοξη ιστορία της, η Καστροπολιτεία της Μεθώνης, η γραφική Κορώνη, και η λιλιπούτεια Φοινικούντα μας περιμένουν. Θα γευματίσουμε εξ ίδιων όπου βολέψει και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης και θα γευτούμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα.  Διανυκτέρευση.

.

4η ΜΕΡΑ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ  ΜΑΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ (205χλμ.) ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση. Μια ιδιαίτερη διαδρομή μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, αφού θα διασχίσουμε τη Μεσσηνιακή Μάνη. Πέτρινα  πυργόσπιτα, άγρια τοπία, ψηλές και απότομες βουνοκορφές, αλλά και εκπληκτικές παραλίες. Τοπίο ανεπανάληπτο. Σταθμός μας το σπουδαιότερο σπήλαιο της χώρας μας το σπήλαιο του Δυρού. Στιγμές θαυμασμού και δέους μας επιφυλάσσει η επίσκεψη μας σε αυτό το σπήλαιο. Γεύμα εξ ιδίων κατά την επιστροφή μας στην γραφικότατη Καρδαμύλη με τον παραδοσιακό οβελία. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Tο βραδάκι θα παρακολουθήσουμε το Σαιτοπόλεμο. – από τα ποιο παλιά πασχαλινά έθιμα στην Καλαμάτα , που έχει τις απαρχές του στην επανάσταση του 1821-. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη παραλία της Καλαμάτας. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΧΩΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλμ.)

Πρόγευμα. Σήμερα θα γνωρίσουμε όλη σχεδόν τη δυτική Πελοπόννησο με τις καταπληκτικές παραλίες της και τις πολύ ενδιαφέρουσες πόλεις. Θα επισκεφτούμε στη Χώρα το μουσείο όπου φυλάσσονται τμήματα από τις περίφημες τοιχογραφίες του ανακτόρου του Νέστωρα, καθώς και ευρήματα από τους Μυκηναϊκούς τάφους. Θα περάσουμε από Γαργαλιάνους, Φιλιατρά, Κυπαρισσία,  Πάτρα, Ρίο, Αντίρριο και με διάφορες στάσεις για γεύμα εξ ιδίων και καφέ επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : i Τις μεταφορές με υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας. iΤις 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο . iΤις  περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :  Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό .