Τελευταίες προσφορές

  • Μπάνσκο-Christmas 2018-19

    πατήστε more

    more
  • Τιμοκατάλογος ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Χαλκίδα 3ημέρες

 

ΧΑΛΚΙΔΑ

Ένα αξέχαστο καρναβάλι. Ένα υπερθέαμα μέσα στη θάλασσα.

9 – 11 Μαρτίου 2019

 

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΟΚΟΠΙ – ΧΑΛΚΙΔΑ (420 χλµ.)

 Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 07.00 και µε ενδιάμεση στάση φθάνουμε στη Γλυφα απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι  για να περάσουμε στον Αγιόκαμπο στην Εύβοια. Κατευθυνόμαστε νότια για να επισκεφθούμε στο Προκόπι το μοναστήρι του Αϊ Γιάννη του Ρώσου, όπου βρίσκεται και το θαυματουργό λείψανο του Αγίου. Θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων καθ’ οδών. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προς Χαλκίδα, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για  µια πρώτη γνωριμία µε την όµορφη πόλη. ∆ιαν/ση.

 

2η ηµέρα :  ΑΘΗΝΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ (160χλμ.)

 Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση μέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουμε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Βασιλικό Κήπο, την Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγματος, το μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, τα Πανεπιστήμια, το Προεδρικό Μέγαρο, το Ζάππειο, τις Στήλες Ολυμπίου Διός, την Ακρόπολη, την αρχαία Αγορά. Τέλος, επίσκεψη στο πάρκο του Νότου, το κέντρο πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μια από τις ποιο όμορφες εκπλήξεις της πρωτεύουσας με 210.000 μ2 πρασίνου. Καταλήγουμε στην γραφική Πλάκα.Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ’ ιδίων  και βόλτα στα στενά της. Επιστέφουμε στην Εύβοια. Στην Χαλκίδα  θα δούμε ένα υπερθέαμα μέσα στη θάλασσα που μετατρέπεται μια θεατρική σκηνή, όπου κυριαρχούν η φωτιά, το νερό, τα ηχητικά και φωνητικά εφέ. Είναι η « τιτανομαχία  στον Ευβοϊκό» η μοναδική τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού στη Χαλκίδα. Διαν/ση.

 

3η ηµέρα: ΕΡΕΤΡΙΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. (430 χλµ.)

Πρωινό και καλή σαρακοστή. Σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα μέχρι το όμορφο τουριστικό θέρετρο της Εύβοιας την Ερέτρια. Θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να πιούμε τον καφέ μας και να επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι των ονείρων, που στολίζει τη θάλασσα της μικρής πόλης. Και η επιστροφή μας αρχίζει. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις  φθάνουμε το  βράδυ  στη Θεσσαλονίκη.

 

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

HotelALMIRAMARE 4*  159€με πρωινό 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις μεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο. Πρωινό . Τα εισιτήρια του πλοίου Γλυφα - Αγιοκαμπος. Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής .