Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Ημερήσιες Εκδρομες

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Γύρος Εύβοιας 3 ημ

EYBOIA

Ένα αξέχαστο καρναβάλι. Ένα υπερθέαμα μέσα στη θάλασσα.

17 – 19/02/18

3 ημέρες

 

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΟΚΟΠΙ - ΕΡΕΤΡΙΑ (420 χλµ.)

 Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 07.00 και µε ενδιάμεση στάση φθάνουμε στη Γλυφα απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι  για να περάσουμε στον Αγιόκαμπο στην Εύβοια. Κατευθυνόμαστε προς νότια για να επισκεφθούμε στο Προκόπη το μοναστήρι του Αϊ Γιάννη του Ρώσου, όπου βρίσκεται και το θαυματουργό λείψανο του Αγίου. Θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων καθ’ οδών. Συνεχίζουμε τη νότια διαδρομή μας προς Ερέτρια, όπου και το υπέροχο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για µια πρώτη γνωριμία µε την όµορφη πόλη και κάνοντας έναν περίπατο στο γραφικό νησάκι των ονείρων θα ολοκληρωθεί η μέρα μας. Δείπνο με μουσική. ∆ιαν/ση.

 

2η ηµέρα: ΕΡΕΤΡΙΑ - ΑΘΗΝΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ

 Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση μέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουμε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Βασιλικό Κήπο, την Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγματος, το μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, τα Πανεπιστήμια, το Προεδρικό Μέγαρο, το Ζάππειο, τις Στήλες Ολυμπίου Διός, την Ακρόπολη, την αρχαία Αγορά. Τέλος, επίσκεψη στο πάρκο του Νότου, το κέντρο πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μια από τις ποιο όμορφες εκπλήξεις της πρωτεύουσας με 210.000 μ2πρασίνου. Καταλήγουμε στην γραφική Πλάκα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ’ ιδίων  και βόλτα στα στενά της. Επιστέφουμε στην Εύβοια. Στην Χαλκίδα θα δούμε ένα υπερθέαμα μέσα στη θάλασσα που μετατρέπεται μια θεατρική σκηνή, όπου κυριαρχούν η φωτιά, το νερό, τα ηχητικά και φωνητικά εφέ. Είναι η « τιτανομαχία  στον Ευβοϊκό» η μοναδική τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού στη Χαλκίδα. Στο ξενοδοχείο μας περιμένει το αποκριάτικο γλέντι με δείπνο και ζωντανή μουσική. Διαν/ση.

 

3η ηµέρα: ΕΡΕΤΡΙΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (430 χλµ.)

Πρωινό και καλή σαρακοστή. Σήμερα θα κάνουμε τα κούλουμα στο ξενοδοχείο μας απολαμβάνοντας και τις ανέσεις που μας παρέχει. Και η επιστροφή μας αρχίζει. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις  φθάνουμε το  βράδυ  στη Θεσσαλονίκη.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Hotel NEGREPONTE 5* - 239 ημιδιατροφή

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις μεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.  Ημιδιατροφή. Τα εισιτήρια του πλοίου Γλυφα - Αγιοκαμπος. Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Τέλος διανυκτέρευσης , το οποίο πληρώνεται στο ξενοδοχείο.