Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Γύρος Εύβοιας 3,4 ημ

Γύρος Εύβοιας

3,4ηµ.

 

1η µέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙ∆Α. (480 χλµ.) Μ. Παρασκευή

Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 08.00 το πρωί και µε ενδιάµεση στάση για καφέ άφιξη στη Χαλκίδα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Θα έχουµε την δυνατότητα να παρατηρήσουµε το µοναδικό φαινόµενο της παλίρροιας. Το «τρελό» αυτό παγκοσµίως σύνθετο φαινόµενο που οφείλεται στην έλξη που ασκεί η Σελήνη, αλλά και στη διαφορά στάθµης µεταξύ νότιου και βόρειου Ευβοϊκού. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. ∆ιαν/ση.

2η µέρα: ΧΑΛΚΙ∆Α - ΚΥΜΗ – ΑΥΛΩΝΑΡΙ – ΕΡΕΤΡΙΑ (160χλµ) Μ. Σάββατο

 Πρωινό και αναχώρηση για την Κύµη όπου βρίσκεται στην βορειοανατολική µεριά του νησιού. Θα επισκεφθούµε το Λαογραφικό µουσείο και χρόνος ελεύθερος για καφέ ή για προαιρετικό γεύµα. Καθοδόν θα δούµε το όµορφο Αυλωνάρι, το οποίο είναι αµφιθεατρικά απλωµένο πάνω σε ένα λόφο και αποτελεί µια ευχάριστη έκπληξη για όσους το επισκέπτονται πρώτη φορά. Αµέσως µετά θα επισκεφθούµε τον αρχαιολογικό χώρο της Ερέτριας και επιστροφή το απόγευµα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Λειτουργίας της Ανάστασης και ακολουθεί αναστάσιµο δείπνο. ∆ιαν/ση.

3η µέρα: ΧΑΛΚΙ∆Α. Κυριακή του ΠΑΣΧΑ. Χριστός Ανέστη.

Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουµε τη σηµαντικότερη πόλη της Εύβοιας την Χαλκίδα. Θα επισκεφθούµε το περίφηµο κάστρο του Καράµπαµπα, την βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής 8 ου αιώνα προστάτιδα της πόλης και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στην πόλη και στην παραλία της. Το µεσηµέρι εορταστικό πασχαλινό γεύµα. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιαν/ση.

4η µέρα: ΑΡΤΑΚΗ - ΠΡΟΚΟΠΙ - ΑΙ∆ΗΨΟΣ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400 χλµ.) Πρόγευµα και αναχώρηση για το βόρειο τµήµα του νησιού. Πρώτη µας στάση στην Αρτάκη στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωµένης. Έπειτα θα επισκεφθούµε το µοναστήρι του Αϊ Γιάννη του Ρώσου, θα συνεχίσουµε για τα πασίγνωστα λουτρά της Αιδηψού, όπου και θα µείνουµε για προαιρετικό γεύµα. Συνεχίζουµε για τον Αγιόκαµπο που από εκεί θα πάρουµε το φέρρυ-µπoτ για να περάσουµε απέναντι στη Γλυφα και να πάρουµε το δρόµο της επιστροφής. Το βράδυ άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

  ΓΙΑ NA ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

 

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιµοκατάλογο. ∆ιατροφή. Τα εισιτήρια του πλοίου Αγιόκαµπος - Γλύφα. Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. ΦΠΑ.

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό, καραβάκια, είσοδοι µουσείων. ∆ηµοτικούς φόρους ξενοδοχείων. 3,4ηµ.

 

Σηµείωση: Στην 3ηµερη εκδροµή της Εύβοιας δεν θα γίνει το πρόγραµµα της 2ης µέρας.