Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Κέρκυρα 4ημ

                 

  ΚΕΡΚΥΡΑ

4ημέρες

26 – 29/ 10 / 17

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ (470 χλμ.)

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.30 για Ηγουμενίτσα δια μέσου Γρεβενών ( στάση για καφέ ),  Μετσόβου, Ιωαννίνων, Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Κέρκυρα. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας,. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΧΙΛΛΕΙΟ - ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Ξενάγηση στο Αχίλλειο και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας. Επίσκεψη στο Βρετανικό Παλάτι, το Ναό – Μητρόπολη του Αγίου Σπυρίδωνα, το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα αναχώρηση για το Κανόνι στην νότια άκρη του ακρωτηρίου της Παλαιόπολης. Η περιοχή του Κανονιού είναι μια από τις γραφικότερες της Ελλάδος με θέα τα δυο νησάκια τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος για φωτογραφίες και καφέ. Επιστροφή  στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά την διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο της Κέρκυρας με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και ένα καταγάλανο κόλπο. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου που ιδρύθηκε το 1225, το τωρινό κτίσμα είναι του 18ου-19ου αι. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο και βόλτα στην πόλη τις Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (470χλμ)

Πρόγευμα και επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα και από εκεί για Ιωάννινα όπου θα  έχουμε ελεύθερο χρόνο για  να περιηγηθούμε στο Κάστρο και να επισκεφθούμε το νησάκι της κυρά Φροσύνης. Γεύμα εξ΄ιδίων και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση  για καφέ έξω από τα Γρεβενά. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

Hotel ΑΜΑΛΙΑ 3* - 155€ με ημιδιατροφή

Hotel MAGNA GRAECIA 4* - 165€ με ημιδιατροφή

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.ŸΤις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. ŸΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. ŸΤις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο ŸΗμιδιατροφή. ŸΤα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα — Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης .ΦΠΑ

 

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.