Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Κέρκυρα

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

4  &  5 & 6 ΗΜΕΡΕΣ  

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 470 χλμ.

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00 για Ηγουμενίτσα δια μέσου Βέροιας, Γρεβενών ( στάση για καφέ ),  Ιωαννίνων. Άφιξη  στην Ηγουμενίτσα επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και αφού γευματίσουμε καθοδόν εξ ιδίων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μ. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ– ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ– ΚΑΝΟΝΙ- ΜΟΝ  ΡΕΠΟ – ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Μ. Βλαχέρνας  από όπου παίρνουμε το καραβάκι για το Ποντικονήσι και την Μ. Παντοκράτορα. Επιστρέφοντας ανεβαίνουμε στο Κανόνι από όπου έχουμε μια πανοραμική θέα της λιμνοθάλασσας Χαλκιοπουλου και το Πέραμα .Σειρά έχει το ανάκτορο του Μον Ρεπό  που λειτουργεί πλέον σαν μουσείο (προαιρετική επίσκεψη ) και περίπατος στους καταπράσινους κήπους του. Συνεχίζοντας κάνουμε μια σύντομη στάση στην πόλη της Κέρκυρας και αναχωρούμε για μια από της ωραιότερες παραλίες της βορειοανατολικής πλευράς του νησιού ,το Μπαπμπάτι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων .Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση

 3η ΗΜΕΡΑ: ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ – ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Γαστούρι ένα όμορφο χωριό που στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ (ξενάγηση). Συνεχίζουμε για Μπενίτσες (προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο Θαλασσής).Περνώντας από Μωραϊτικα θα καταλήξουμε στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων, μια υπέροχη παραλία νοτιοανατολικά του νησιού για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ξεκούραση. Το απόγευμα θα το αφιερώσουμε στην πόλη της Κέρκυρας. Ξεκινώντας από την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων την Σπιανάδα θα επισκεφτούμε το παλιό φρούριο ,το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου(Σινοιαπωνικό μουσείο),το περίφημο «Λιστών» και τον καθεδρικό ναό του πολιούχου της πόλης Αγ. Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος  για βόλτα και καφέ  στο Καμπιελο (παλιά πόλη) και τα παραδοσιακά καντούνια. Διανυκτέρευση.  

 4η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στην Πάργα και τους Παξούς. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΓΛΥΦΑΔΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά την διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο της Κέρκυρας με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και έξι καταγάλανους  κολπίσκους. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου (1225 μ.Χ), με τις περίφημες αγιογραφίες ,έκθεση βυζαντινών εικόνων και τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας . Ελεύθερος χρόνος για προαιρετική κρουαζιέρα στις μαγευτικές  σπηλιές των κόλπων. Αναχώρηση για τη γραφική παραλία της Γλυφάδας με ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας. Στη συνέχεια επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα άφιξη στο Μπιζάνι όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα .Αναχώρηση για Μέτσοβο ,στάση για γεύμα εξ’ίδίων .Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.                                                                                                                              .

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-          Τη μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.

-          Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με τοπικό ξεναγό.

-          Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

-          Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο

-          διατροφή

-          Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα  

-          -Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

 

Στο 5ημερο πρόγραμμα  δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα .

Στο 4ημερο  πρόγραμμα ,μετά την Παλαιοκαστριτσα  επιστρέφουμε απευθείας στη Θεσσαλονίκη.