Τελευταίες προσφορές

  • Μπάνσκο-Christmas 2018-19

    πατήστε more

    more
  • Τιμοκατάλογος BANSKO Christmas 2018- 19

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Βουδαπέστη, 5 ημέρες

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

5 ημέρες

 

1η ηµέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΟΥ∆ΑΠΕΣΤΗ (990 χλµ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 05.00 αναχώρηση. ∆ιέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων και µέσω Νίς, Βελιγράδι µε καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στη Βουδαπέστη το βράδυ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα : ΒΟΥ∆ΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και ξενάγηση, όπου θα δούµε την πλατεία των Ηρώων, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, τη Γέφυρα των Λεόντων, το Κοινοβούλιο, τον Πύργο των Ψαράδων, την εκκλησία του Αγίου Ματτία όπου εστέφοντο οι Ούγγροι Βασιλείς, το λόφο Γκέλλερτ, απ' όπου και θα θαυµάσουµε την πανοραµική θέα της Βούδας της Πέστης και το Μνηµείο Απελευθέρωσης. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ψώνια στη VASI UTCA. Το απόγευµα ελεύθερο στο κέντρο. Στη συνέχεια βραδινή βόλτα στην Βουδαπέστη. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα : ΒΟΥ∆ΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ (460 χλµ.)

 Πρωινό και αναχώρηση για την ολοήµερη εκδροµή στη Βιέννη. Άφιξη στην Βιέννη. Θα επισκεφθούµε το συγκρότηµα των θερινών ανακτόρων της Μαρίας Θηρεσίας, γνωστό σαν Σεµπρούν µε τους πανέµορφους κήπους του. Αναχώρηση για το κέντρο της Βιέννης , όπου θα δούµε το πάρκο STAD PARK µε το άγαλµα του βασιλιά του βαλς STRAUSS , την Όπερα, τα χειµερινά ανάκτορα των Αψβούργων HOFBURG όπου τώρα φιλοξενείτε η εθνική βιβλιοθήκη. Συνεχίζουµε µε τα πόδια για να δούµε την ελληνική γειτονιά µε την εκκλησία της Αγίας Τριάδος και θα καταλήξουµε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Ελεύθερος χρόνος στους πεζόδροµους της Βιέννης και στην αγορά της πόλης. Αναχώρηση το απόγευµα για Βουδαπέστη. Ελεύθερος χρόνος και προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα : ΒΟΥ∆ΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑ∆ΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ (100 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουµε τα πανέµορφα χωριά κατα µήκος του ∆ούναβη, το Έστεργκοµ, τη παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, όπου θα επισκεφθούµε την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου και τον εκκλησιαστικό θησαυρό των Ούγγρων. Το γραφικό χωριό Άγιος Ανδρέας, ελεύθερος χρόνος για καφέ ή φαγητό. Επιστροφή στη Βουδαπέστη και στον ελεύθερο χρόνο σας µπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας στο κέντρο της πόλης και κυρίως στους δρόµους Ραγκότσι και Βάτσι όπου θα βρείτε αντίκες, κρύσταλλα, πορσελάνες και παραδοσιακά κεντήµατα. Προαιρετική κρουαζιέρα στο ∆ούναβη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

 

5η ηµέρα : ΒΟΥ∆ΑΠΕΣΤΗ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (990 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Με καθοδόν στάσεις, άφιξη το βράδυ στη Θεσ/νικη.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τις επιλογής σας. ∆ιατροφή. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Eισόδους µουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. ∆ηµοτικούς φόρους.

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ