Τελευταίες προσφορές

  • Μπάνσκο-Christmas 2018-19

    πατήστε more

    more
  • Τιμοκατάλογος BANSKO Christmas 2018- 19

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Μοναστήρι(Bitola) 3,4ημ

 

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA)

ΦΛΩΡΙΝΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - Ε∆ΕΣΣΑ - ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΟΧΡΙ∆Α

3,4 ημέρες 

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ε∆ΕΣΣΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΜΠΙΤΟΛΑ. (230 χλµ.)

 Αναχώρηση στις 08:00 π.µ. από το γραφείο µας. Με πρώτη στάση στους καταρράκτες της Έδεσσας για τον πρωινό µας καφέ συνεχίζουµε για το θρυλικό Βλαχοχώρι (στις κορυφές του Βίτσι σε υψόµετρο 1350 µ.) το Νυµφαίο. Χρόνος αρκετός για περίπατο και γεύµα εξ ιδίων. Συνεχίζοντας το πρόγραµµα της ηµέρας µας φθάνουµε στα σύνορα. Έλεγχος ταυτοτήτων – διαβατηρίων, και σε λίγα χιλιόµετρα βρισκόµαστε στο Μοναστήρι – Μπίτολα, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση, ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος για µια πρώτη γνωριµία µε την πόλη. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙ∆Α (140χλµ.)

Πρόγευµα και ξεκινάµε για µια ηµερησία βόλτα στην όµορφη Οχρίδα, όπου θα δούµε το άγαλµα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία λειτουργεί σαν µουσείο, θα περπατήσουµε κατά µήκος της παραλίας της λίµνης, ενώ όσοι θέλουν µπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και το κάστρο της πόλης για να απολαύσουν την πανοραµική θέα. Θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων και θα πάρουµε τον δρόµο της επιστροφής για το ξενοδοχείο µας στη Μπίτολα. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (ΜΠΙΤΟΛΑ)

Πρόγευµα. Σήµερα η µέρα µας θα είναι ελεύθερη. Σας προτείνουµε να απολαύσετε τα SPA του ξενοδοχείου µας (πισίνα-χαµάµ-σάουνα, free), να περπατήσετε στον πλούσιο από µαγαζιά και καφετέριες πεζόδροµο της πόλης και να γνωρίσετε τα αξιοθέατα της πόλης που µας φιλοξενεί. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα : ΦΛΩΡΙΝΑ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (230 χλµ)

Πρόγευµα και αναχώρηση για Φλώρινα. Η όµορφη ακριτική πόλη θα µας προσφέρει τον καφέ στην στολισµένη πλατεία της. Συνεχίζουµε για το πανέµορφο και γραφικό χωριό Άγιο Αθανάσιο (δίπλα στο χιονοδροµικό κέντρο του Καϊµάκ Τσαλάν). Ελεύθερος χρόνος για περίπατο και γεύµα εξ ιδίων. Η επιστροφή µας αρχίζει και φτάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Στο 3ηµερο πρόγραµµα παραλείπεται η 3η ηµέρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας. Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο . ∆ιατροφή. Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό-συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους µουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ