Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Αθήνα - Αίγινα - Μουσ. Ακρόπολης

                                                ΑΘΗΝΑ - ΑΙΓΙΝΑ

Μουσείο Ακρόπολης

3 ημέρες  

26 - 28/10/17    &      27 - 29/10/17

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ(500χλμ)

Αναχώρηση στις 07:00, από τα γραφεία μας. Στάση στην Λάρισα για καφέ. Άφιξη στην Αθήνα και με το πούλμαν περιήγηση στην πρωτεύουσα όπου θα δούμε τα σημαντικότερα σημεία, την Πλατεία Συντάγματος, την Βουλή, τις Στήλες του Ολυμπίου Διός, τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος δείπνο και το βράδυ βόλτα στο Μοναστηράκι ή στη Πλάκα. Διανυκτέρευση

 

2η μέρα : ΑΙΓΙΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

 Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στην  Αίγινα και επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου κτισμένο γύρω στο 1904 – 1910, από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο όπου το 1961 ανακηρύχτηκε Άγιος. Συνεχίζουμε  για το Ψαροχώρι της Πέρδικας, παλιός παραδοσιακός οικισμός κτισμένος γύρω από το λιμάνι. Επιστροφή στην Αθήνα. Δείπνο - Διανυκτέρευση .

3η μέρα : ΑΘΗΝΑ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ  - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (500χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση με επίσημο ξεναγό στο νέο υπερσύχρονο μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, αφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

Hotel PRESIDENT 4*  - 149 € με ημιδιατροφή

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: —Μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας.— Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.—Ημιδιατροφή.—Περιηγήσεις και μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα και την ξενάγηση στο μουσείο και στην Ακρόπολη.— Αρχηγό-συνοδό. —Επίσημο ξεναγό. —Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και οτιδήποτε προαιρετικό.